Huur vakantiehuis in 2014 onverminderd populair

Net zoals vorig jaar verwacht Topic Travel vakantiehuizen veel belangstelling voor het huren van een vakantiehuis. De algehele trend van later boeken zet verder door. Desondanks is wel een run te zien op vrijstaande huizen met extra comfort als wifi, buitenkeuken en loungeset.

Vakantiehuis in Spanje

Vakantiehuis in Spanje

Populairder dan andere accommodaties

Onno Bodlaender vertelt:

Het vakantiehuis is lijkt populairder dan andere accommodaties

Door de toegenomen werkstress en het minder snel ziekmelden in verband met baanonzekerheid hebben mensen meer dan ooit behoefte aan rust en privacy tijdens hun vakantie. Het verblijf in een vakantiehuis is dan ideaal.

 

 

Favoriete bestemmingen

De meest favoriete bestemmingen voor het huren van een vakantiehuis bij Topic Travel zijn Frankrijk, Spanje en Italië. Waarbij huizen in de regio’s Côte d’Azur, Dordogne (Frankrijk), Costa Blanca, Costa Brava (Spanje) en Toscane (Italië) het meest geboekt zijn in 2013. De verwachting is dat deze regio’s ook in 2014 het meest gewild zijn.

Vakantiehuis aan zee van Topic Travel

Vakantiehuis aan zee van Topic Travel

Nieuwe bestemmingen, breder aanbod

Het aanbod van vakantiehuizen in Andalusië (Spanje) is verder uitgebreid en de nieuwe bestemming Sardinië (Italië) is toegevoegd vanwege opkomende belangstelling. De eerste boekresultaten zijn positief en bevestigen deze belangstelling. Daarnaast is er veel vraag naar vakantiehuizen met voorzieningen als wifi, buitenkeuken en loungesets. “Mensen willen tijdens hun vakantie niet inleveren op het comfort van wat zij thuis gewend zijn”, verklaart Bodlaender.

Comments are closed.