Kom naar de Gezondheidsbeurs in Limburg, een vitaal dagje uit

Op vrijdag 9 en zaterdag 10 oktober 2015 vindt de Gezondheidsbeurs Limburg plaats in het MECC Maastricht. De bezoeker van de Gezondheidsbeurs Limburg zal op een aantrekkelijke en interactieve manier geïnformeerd worden over een breed aanbod aan diensten en producten op het gebied van gezondheid en zorg. De Gezondheidsbeurs is een beurs voor jong en oud en is gratis toegankelijk voor de bezoeker.
gezondheidsbeurs-maastricht-2015

Breed aanbod

De bezoeker van de beurs vindt er alles op het gebied van beauty en wellness, wonen, een gezonde levensstijl, voeding en gewichtscontrole, yoga, vitaliteit, persoonlijke verzorging, spiritualiteit en meer. Men doet inspiratie op voor een geweldig dagje uit en recreatie in eigen regio of voor bijzondere activiteiten.

 

ZIE OOK: Maastricht zet zich op de kaart als broedplaats voor creatieve sector

 

Ook op het gebied van wonen en leven en zorg en welzijn zal het aanbod groot zijn. Van thuiszorg tot zorgwonen en van zelfredzaamheid tot de zorg voor mensen met een beperking. Diverse organisaties adviseren de bezoekers over ziekten en aandoeningen. Het thema voor de toekomst is om zo lang mogelijk thuis te blijven wonen. Ook daar besteden we aandacht aan. Met een verscheidenheid aan workshops en demonstraties, lezingen, testen en metingen, zorgen we tevens voor attractieve actie op de beursvloer.

 

 

Een bezoek aan de Gezondheidsbeurs Limburg staat tevens garant voor een veelzijdig, gezond en interactief dagje uit! Zo kun je tijdens de beurs presentaties en demonstraties bijwonen met uitgebreide informatie over diverse onderwerpen en actief deelnemen aan verschillende workshops, testen en metingen.

Comments are closed.