Romantisch dineren met je viervoeter in Vegas

Op dierendag wil elke baasje het allerbeste voor zijn of haar hond. Het perfecte moment om met hond en al Las Vegas te bezoeken. In het Tropicana Hotel is aan alles gedacht om honden compleet in de watten te leggen. Van de mooiste hotelkamers met uitzicht op de Strip tot aan hondvriendelijke wandelpaden en een uitgebreide keuze aan hondenparken. Alles is aanwezig om het elke trouwe viervoeter zo comfortabel mogelijk te maken.

Met de hond genieten in Las Vegas

Met de hond genieten in Las Vegas

Honden kunnen in het Tropicana Hotel dezelfde service en hartelijkheid verwachten als hun menselijke medegasten. Daarnaast bevindt zich in elke hotelkamer van het diervriendelijke hotel een hondenmenu met speciale hondenmaaltijden. Liever buiten de deur dineren? Ook uit eten gaan met een hond is in Las Vegas geen probleem. Het Lazy Dog Restaurant biedt een diervriendelijk terras en een hondenmenu waar honden van gaan kwijlen.

 

ZIE OOK: Ondeugendste jongetje van België nu in Vegas

 

Shoppen kan natuurlijk niet ontbreken tijdens een bezoek aan Las Vegas. Baasjes en hun trouwe vriend kunnen samen winkelen in een van de diervriendelijke shopgebieden. Meer interesse in sightseeing? Ook in een limousine zijn honden welkom gedurende een stijlvolle tour over de beroemde Las Vegas Strip.

 

 

Uiteraard geen geslaagde vakantie voor een hond zonder vrij te kunnen bewegen, rennen en apporteren. Las Vegas heeft ruim twintig hondenparken in de aanbieding waar honden vrij mogen rondlopen. Daarnaast zijn er diverse hondvriendelijke wandelpaden door de stad te vinden. Een groot avontuur voor mens en dier.

Comments are closed.