100% Travel komt met stedentest

Berlijn, Londen, New York, Parijs. Er zijn zoveel wereldsteden die je ooit gezien móet hebben. Maar welke stad past nu echt bij je? Met de online test van 100% Travel kom je er snel genoeg achter. En nóg leuker: je maakt ook kans om een stedentrip naar ‘jouw’ stad te winnen!
stedentrip-test

Steentripseizoen

Het stedentripseizoen is weer begonnen. Een goede reden voor 100% Travel om met de best verkochte reisgidsenserie van Nederland en Vlaanderen – de 100% stedengidsen* – flink uit te pakken. Van 1 tot en met 10 oktober 2015 kun je de test ‘Welke stad ben jij?’ doen. Met deze test kom je er niet alleen achter welke stad het beste bij je past, je maakt ook kans om 1 van de 3 reischeques t.w.v. € 449,- per stuk + een 100% stedengids naar keuze te winnen.

 

 

Om mee te dingen naar deze prijzen, dien je op de uitkomstpagina van de test je naam + e-mailadres achter te laten. Op maandag 12 oktober worden de prijswinnaars per e-mail bekendgemaakt. Welke stad ben jij?

 

ZIE OOK: Reizigers kiezen steeds meer voor beleving tijdens stedentrip

 

Comments are closed.