Kust Ierland decor bij Goede Tijden, Slechte Tijden

Deze week worden de kijkers van de RTL 4-serie Goede Tijden, Slechte Tijden meegenomen in een aantal spannende afleveringen die zich deels afspelen aan de indrukwekkende noordkust van Ierland.

Opnames Goede Tijden, Slechte Tijden bij de Giants’ Causeway

Opnames Goede Tijden, Slechte Tijden bij de Giants’ Causeway

Speciaal voor het 25-jarige jubileum van Nederlands populairste soapserie reisden de crew en een aantal acteurs in mei af naar Ierland om in het fascinerende landschap een reeks scenes op te nemen die komende dagen worden uitgezonden. Vanavond is de eerste aflevering gepland, aanstaande donderdag zendt RTL-4 een speciale dubbele episode uit met de spannende ontknoping.

Carrick-a-rede

Carrick-a-rede

Filmlocaties

Als filmlocaties zijn onder meer de Giant’s Causeway, Carrick-a-rede hangbrug, Dunluce Castle en de Dark Hedges geselecteerd. Ook is er gefilmd op Montalto Estate, op Belfast City Airport en in Belfast City.

 

ZIE OOK: Ierland Toerisme start ‘Het Roer Om’ campagne

 

De opnames zijn mogelijk gemaakt door Tourism Ireland in Amsterdam. Manager Karen van der Horst licht toe: ‘Het is geweldig dat Noord-Ierland is gekozen als filmlocatie voor de jubileum-afleveringen van deze geliefde soapserie en we hiermee het indrukwekkende landschap en een aantal iconische bezienswaardigheden aan de Nederlandse reizigers kunnen tonen. Populaire Tv-programma’s als deze vormen een perfecte manier om Noordelijke Ierland aan een breed publiek te tonen. En met de rechtstreekse vluchten van zowel KLM als EasyJet van Amsterdam naar Belfast, is er geen beter moment om Noord-Ierland te ontdekken dan nu!’

Dunluce Castle

Dunluce Castle

 

 

Opnames Goede Tijden, Slechte Tijden bij de Giants’ Causeway

Opnames Goede Tijden, Slechte Tijden bij de Giants’ Causeway

Comments are closed.