Ski’s maken plaats voor Pk’s in Ischgl

Donderdag 6 augustus vindt het startschot plaats van de eerste ‘Top of the Mountain Biker Summit’ in Ischgl (Tirol). De hoogste gelegen motorrijders-bijeenkomst van de Alpen, op 2.300 meter hoogte. Motoren, scherpe bochten, spectaculaire stuntshows, entertainment en tal van exposanten die de nieuwste trends en ontwikkelingen van het seizoen presenteren, dat is waar het allemaal om draait in de Oostenrijkse lifestyle bestemming tijdens dit motor-event.

 Top of the Mountain Bikers Summit in Ischgl ©TVB Paznaun – Ischgl

Top of the Mountain Bikers Summit in Ischgl ©TVB Paznaun – Ischgl

De eerste ‘Top of the Mountainbikers Summit’ start op donderdag 6 augustus op de Silvretta Hochalpenstrasse met een alcoholvrij welkomstdrankje. Voor vrijdag staat er een aantal begeleide dagtochten, inclusief de legendarische Silvretta Hochalpenstrasse, op het programma. Vrouwelijke rijders kunnen hun eigen bochtritme vinden tijdens de ‘Ladies toertochten’. Op zaterdag rijden alle deelnemers in een grote motorfietsparade door het Paznauntal naar de 2.320 meter hoge Idalp, waar de ‘Top of the Mountain Coffee Break’ plaatsvindt. Dit unieke moment is dan ook het hoogste motorrijders trefpunt van de Alpen en goed voor een gezamenlijk fotomoment. Op zondag 9 augustus wordt het legendarische weekend afgesloten met een motor-inzegening en aansluitend een brunch.

 

ZIE OOK: Paznaun-Ischgl viert lustrum van High-bike testcenter

 

Naast motorrijden staat entertainment ook hoog in het vaandel tijdens evenementen in Ischgl. Zo geven Triumph-rijder Julien Welsch en KTM-freeride-stuntrijder Dieter Rudolf stuntshows en staan er optredens van dj’s en verschillende live bands op het programma.

 

 

Testmodellen

Comments are closed.