Alle vijfjarigen gratis naar Plopsa Indoor Coevorden

Plopsa Indoor Coevorden blaast dit jaar vijf kaarsjes uit. Om dit te vieren genieten alle vijfjarigen nog tot het einde van het jaar gratis toegang tot het indoorpark!*

Een vijfjarige in Plopsa Indoor Coevorden

Een vijfjarige in Plopsa Indoor Coevorden

Plopsa Indoor Coevorden bestaat in 2015 exact vijf jaar. Omwille van deze speciale gelegenheid kregen alle vijfjarigen op vertoon van een ID of ander bewijs waarop de geboortedatum duidelijk vermeld staat, een hele zomer lang gratis toegang tot het park.

 

ZIE OOK: Plopsa trakteert Coevorden omwille van vijfde verjaardag

 

Het idee is ontstaan doordat we iets wilden doen rond het verjaardagthema., legt Harold de Vries, parkmanager van Plopsa Indoor Coevorden, uit. En wat is er leuker dan iedereen die even oud is als Plopsa Indoor Coevorden een onvergetelijke dag te bezorgen? Kinderen van vijf jaar oud vallen bovendien perfect binnen onze doelgroep. Er maakten dan ook een groot aantal bezoekers gebruik van het gratis ticket. Wegens het grote succes van de actie én omdat we onze bezoekers graag willen verwennen met een leuk extraatje, hebben we besloten de actie nog te verlengen tot en met 31 december!, zegt hij enthousiast.

 

 

Nog een leuke extra, niet alleen voor alle vijfjarige bezoekers maar ook voor alle andere kinderen, is dat ook de Maya Show nog langer gespeeld wordt dan initieel gepland. Naast de dagelijkse Bumba Show, maken Maya de Bij en haar vriendjes nog elk weekend t/m 11 oktober en op verschillende weekends in november en december ** hun opwachting in Plopsa Indoor Coevorden met een leuke liveshow.

* Opgelet: tickets hiervoor kunnen enkel besteld worden via de website en indien men voldoet aan de hierop vermelde voorwaarden. De tickets zijn niet te verkrijgen aan de kassa in Plopsa Indoor Coevorden.

** Voor de showtijden en actuele openingsuren, neem een kijkje op onze website!

Comments are closed.