Plopsa Indoor Coevorden ontvangt kwart meer bezoekers tijdens 1e week meivakantie

Tijdens de eerste week van de meivakantie steeg het bezoekersaantal van Plopsa Indoor Coevorden met 25% tegenover vorig jaar. Het einde van deze mooie week werd in Plopsa Indoor Coevorden afgelopen weekend uitbundig gevierd met een optreden van K3. Samen met meer dan 5.000 fans bouwden ze een heus kinderfeest. Karen, Kristel en Josje zongen hun bekendste en nieuwste hits tijdens een spetterende liveshow in het indoorpretpark.


Parkmanager Harold de Vries blikt tevreden terug:

De kinderen uit de bol zien gaan samen met K3 was fantastisch. We kijken er naar uit om K3 gauw opnieuw te mogen ontvangen. We hebben daarmee de eerste week knallend afgesloten. Voor de komende week verwachten we eveneens mooie bezoekersaantallen.

 

 

Meet&Greets

Naast de liveshow met K3 afgelopen weekend, trakteerde Plopsa Indoor Coevorden in Nederland haar bezoekers op talrijke meet&greets met themafiguren en shows van Bumba en zijn vriendjes. Op de meer dan 25 attracties werd naar hartenlust gespeeld. Themapark Plopsa Indoor Coevorden ligt in Drenthe, Nederland.

Comments are closed.