Oktoberfest: locals vs. toeristen

Morgen gaat natuurlijk het grootste volksfeest ter wereld weer van start in München: het Oktoberfest. Ondertussen is het feest wereldwijd bekend en bezoeken ook veel Nederlanders en andere niet-Duitsers dit feest.

Scroll naar onderen voor de grote versie

Scroll naar onderen voor de grote versie


Daarnaast is het feest niet alleen bekend om zijn eten, drinken en muziek maar ook om de “trachten”, die veel mensen (zowel locals als toeristen) dragen. Maar hoe herkent men een toerist en hoe een local?

 

ZIE OOK: Download de Local top 5 tips van Duitsland

 

Stylefruits is gevestigd in München en wij kunnen hierdoor ieder jaar de outfits van zowel toeristen als locals bewonderen. We hebben de verschillen op een rijtje gezet. Dat alles natuurlijk met een knipoog.

Oktoberfest

Comments are closed.