Zoek de zon op tijdens de herfst

Het zomerseizoen van 2015 mag dan bijna voorbij zijn, dat betekent niet dat je strandspullen de kast in hoeven. Wanneer de eerste blaadjes beginnen te vallen en de temperatuur begint te dalen, breekt de beste periode aan om er op uit te trekken. Recent onderzoek van Booking.com toont je de voordelen en geeft je bestemmingen ter inspiratie, waarmee je de herfst op de beste manier ontvlucht.

Budva in Montenegro

Budva in Montenegro

Voordelen van het reizen in de herfst

Onderzoek van Booking.com laat zien dat gezinnen in de maanden september en oktober maar liefst 57 procent minder reizen (vakanties van 10 dagen of langer). Dit terwijl de prijzen voor accommodaties in september en oktober 15 tot 87 procent goedkoper zijn en de gemiddelde temperaturen nog steeds heel aangenaam zijn. Dus: meer ruimte op het strand en meer kans op dat tafeltje met uitzicht op zee. Reden genoeg om de zonnebrandcrème weer tevoorschijn te halen en de zon achterna te gaan!

 

ZIE OOK: Booking.com lanceert gepersonaliseerde service voor Android-gebruikers

 

Booking.com helpt je graag bij het zoeken naar een leuke bestemming en accommodatie met een scherpe prijs. Het aanbod van Booking.com is heel divers, van Bed & Breakfast tot kasteel en van budget tot super de luxe.

 

 

Wist je dat…

In de maanden september en oktober, Dubrovnik en Split in Kroatië de snelst groeiende internationale vakantiebestemmingen zijn onder Nederlanders?

· Madrid, Barcelona en London de top 3 steden zijn van meest populaire boekingen onder Nederlanders?

· Van alle reizigers het meest waarschijnlijk is dat Chinezen met vrienden reizen (41.6%)?

· Van alle reizigers Duitsers het minst met vrienden reizen (18%)?

· Booking.com de vraag naar reizen die spontaan en onderweg geboekt worden ziet groeien?

· Wereldwijd bij bijna de helft van de reserveringen die binnen 48 uur voor aankomst worden gemaakt, gebruik wordt gemaakt van een smartphone*?

· Je met de onlangs gelanceerde app van Booking.com, “Booking Now” een accommodatie met slechts twee drukken op de knop kunt boeken?

Comments are closed.