Booking.com lanceert gepersonaliseerde service voor Android-gebruikers

Booking.com verbreedt zijn mobiele aanbod met de introductie van Booking Now voor Android. Android-gebruikers kunnen nu op alle mobiele apparaten genieten van last-minute vakanties die in slechts twee stappen geboekt kunnen worden. Zij hebben daarbij de keuze uit Booking.com’s enorme aanbod van meer dan 690.000 accommodaties in meer dan 79.000 bestemmingen.

Boek een kamer met je Android telefoon

Boek een kamer met je Android telefoon

Booking Now voor Android kan volledig worden aangepast aan het unieke profiel van elke gebruiker, waarbij gefilterd kan worden op persoonlijke voorkeuren zoals prijs, WiFi, ontbijt en parkeren. De app voor Android genereert automatisch suggesties voor passende accommodaties, gebaseerd op de exacte locatie van de reiziger en de individuele voorkeuren. Dankzij GPS-technologie krijgt de gebruiker een gedetailleerde routebeschrijving tot aan de voordeur van de accommodatie.

 

ZIE OOK: Vijf tips voor het slim gebruik van een prepaid creditcard

 

In 2015 zal, naar verwachting, wereldwijd 86 procent van de reizigers gebruik maken van een smartphone voor het boeken van een accommodatie. Van de ondervraagden geeft 85 procent aan dat technologie het spontaan boeken van reizen tegenwoordig makkelijk maakt.* Booking Now voor Android sluit naadloos aan op de veranderende behoeften van de reiziger, door een op maat gemaakte zoek- en boekervaring. Daarmee wordt het gemakkelijker voor reizigers om een last-minute uitstapje te regelen.

Wij zien een groeiende vraag naar reizen die spontaan en onderweg geboekt worden. Wereldwijd wordt voor bijna de helft van de reserveringen die binnen 48 uur voor aankomst gemaakt worden, gebruik gemaakt van een smartphone**, waarvan een belangrijk deel op een Android”, zegt Stuart Frisby, Principal Designer bij Booking.com. “Wij streven ernaar onze klanten technologie te bieden die flinke meerwaarde biedt, en waarmee ze in staat zijn om accommodaties te boeken die precies bij hun wensen aansluiten, wat voor apparaat ze ook gebruiken. Booking Now voor Android is de ideale oplossing voor onderweg, en het perfecte ‘reismaatje’ voor alle Android-gebruikers.

 

 

Last-minute boekingen beleven wereldwijd een piek in augustus, en daarom is Booking Now voor Android precies op tijd geïntroduceerd voor reizigers die zo spontaan en direct mogelijk willen boeken bij de dichtstbijzijnde accommodatie die voldoet aan hun persoonlijke wensen.

Booking Now voor Android wordt ondersteund door Booking.com’s betrouwbare netwerk, met 24/7 klantenservice en is nu wereldwijd beschikbaar in 42 talen.

*Gebaseerd op onderzoek van Booking.com in 2014

**Gebaseerd op data van Booking.com

Comments are closed.