War Child plane pull bij Aviodrome Lelystad

Maak je sterk voor War Child tijdens de Plane Pull op zaterdag 19 september! Dit unieke evenement vindt plaats bij Nationaal Luchtvaart-Themapark Aviodrome in Lelystad. Deelnemers krijgen de kans om een Fokker 100 vliegtuig van 46.000 kilogram vooruit te (touw)trekken. Op deze wijze maken deelnemers zich letterlijk sterk voor War Child, want met het evenement wordt geld bijeengebracht voor kinderen in oorlogsgebieden.

Een Plane Pull

Een Plane Pull

Via de website van stichting Sporters in Actie kunnen teams zich nog inschrijven voor dit unieke evenement. Het inschrijfgeld bedraagt slechts 17,50 per persoon (tevens entreekaart voor Aviodrome); een bedrag wat door het Luchtvaart-Themapark in Lelystad namens alle deelnemers wordt gedoneerd aan War Child.

 

ZIE OOK: Nog veel meer Rescue Heroes naar Aviodrome

 

‘Vliegen en kracht’

De gehele dag staat Aviodrome in het teken van het thema ‘vliegen en kracht’. Naast het vliegtuigtrekken kunnen de deelnemers namelijk ook meedoen aan diverse andere uitdagende activiteiten, waaronder een aantal ‘Sterkste man’-onderdelen zoals die bekend zijn van televisie. Verder vindt ook de finale van het NK Vrachtwagen trekken voor duo’s plaats en doet ‘sterkste man’ Richard van der Linden een poging het vliegtuig alleen te trekken.

Marc Agtersloot, voorzitter van Sporters in Actie:

Er is momenteel nogal wat aan de hand in de wereld, daar kunnen en mogen wij onze ogen niet voor sluiten. War Child helpt al jaren kinderen in oorlogsgebieden. Kinderen mogen niet opgroeien in oorlog, nooit. En daar willen wij ons 19 september voor inzetten bij Aviodrome.

 

 

Extra attracties

Of je nu meedoet aan de Plane Pull of Aviodrome bezoekt als supporter/toeschouwer: er is de gehele dag van alles te beleven: live muziek, extra attracties en speciale ‘sterkste kind’-onderdelen. Letterlijk teveel om op te noemen. Daarnaast kan iedereen natuurlijk genieten van alle vliegtuigen en al het andere dat Aviodrome te bieden heeft.

Comments are closed.