First Class met British Airways ziet er voortaan zo uit

British Airways heeft de foto’s vrijgegeven van First class in de nieuwe Boeing 787-9 Dreamliner. De nieuwe First class cabines zijn speciaal gemaakt voor de Boeing 787-9. De acht First class plaatsen van het vliegtuig zijn zorgvuldig ontworpen om te zorgen voor het beste comfort en optimaal gebruik van persoonlijke ruimte.

British Airways interieur

British Airways interieur

De nieuwe First Class van de Boeing 787-9 werd samen met het British Airways team ontwikkeld door Forpeople. Ook andere toonaangevende Britse leveranciers werden bij de ontwikkeling betrokken zoals Prototrim, die de hoge kwaliteit zacht leer en stoffen bekleding binnen de suite ontwikkelde.

 

ZIE OOK: British Airways start Sale

 

De door Pritchard Themis op maat gemaakte verlichting kan worden ingesteld op ieder tijdstip van de dag, om zo reizigers ’s nachts te helpen slapen en om ze ’s ochtends wakker te maken. Al deze nieuwe functies zorgen ervoor dat reizigers frisser aankomen en minder last hebben van een jetlag .

 

 

Comments are closed.