Beleef de mooiste reisbestemmingen vanuit je luie stoel!

De Nederlandse start-up Smart2IT heeft een laagdrempelig en gebruiksvriendelijk Virtual Reality platform ontwikkeld: Smart2VR. Met dit platform kunnen (reis)organisaties eenvoudig, snel en goedkoop gepersonaliseerde Virtual Reality apps maken en zelf beheren. Een ontwikkeling die perfect aansluit op de ToT 2025, de toekomstvisie op toerisme.
smart2vr

Grote vlucht

Virtual Reality heeft de laatste jaren een enorme vlucht genomen met de Oculus Rift en de goedkopere Google Cardboard. Gebruikers kunnen nu op een simpele manier Virtual Reality ervaren met hun smartphone.

 

ZIE OOK: Virtual Reality met British Airways

 

Sinds vorig jaar heeft Smart2IT verschillende mobiele Virtual Reality apps ontwikkeld. Deze apps worden inmiddels door meer dan 100.000 mensen gebruikt en dat heeft ertoe geleid dat oprichters Gaston Smit en Sander Martinec kansen zagen in de ontwikkeling van een self-service Virtual Reality platform. De ambitie van Smart2IT is duidelijk: Virtual Reality beschikbaar maken voor een breed publiek tegen een lage prijs.

 

 

Smart2VR is de tool voor de toerisme en reisbranche. Met Smart2VR kunnen organisaties reizigers alvast een voorproefje geven van een hotel kamer, een vakantiehuis en de vakantiebestemming. Maar het platform is bijvoorbeeld ook uitermate geschikt voor citymarketing of het geven van een vliegervaring. Smart2VR is niet zomaar een leuke gadget, maar biedt in de huidige belevingseconomie een extra dimensie. Door deze innovatie is het mogelijk de reiziger gemakkelijker te enthousiasmeren waardoor sneller wordt overgegaan tot het boeken van een reis!

Het gehanteerde abonnementen-systeem maakt Smart2VR geschikt voor kleinere, middelgrote en grote reisorganisaties. De lage prijs en de eenvoud om zonder enige ICT kennis een eigen app te maken en te beheren, maakt Smart2VR een toegevoegde waarde in de reisbranche.

De app is volledig te personaliseren, doordat organisaties hun eigen logo en eigen kleuren kunnen instellen. Daarnaast kan elke organisatie zijn eigen content uploaden naar het VR platform, van 360º fotografie tot eigen 3D ontwikkelde 360º visuals en artist impressies. Binnenkort is het ook mogelijk om 360º video’s te uploaden. De Smart2VR apps zijn beschikbaar in de App-stores voor zowel iPhone/iPad als Android. Het online self-service platform is altijd up-to-date, omdat het real-time en wereldwijd beschikbaar is.

Geïnteresseerd? Bezoek de Smart2VR website en download de VR Cities of VR Holidays app. (Binnenkort ook verkrijgbaar in de Apple Store)

Comments are closed.