Nazomeren in Noord-Frankrijk

Voor mensen die na de zomermaanden nog graag even op vakantie gaan maar toch niet te ver van huis willen: niet getreurd! Pierre & Vacances biedt bestemmingen aan in het mooie Noorden van Frankrijk, niet ver van Nederland. Daar kunt u, dankzij een breed aanbod aan activiteiten, nog volop genieten!

De regio Picardië in Frankrijk

De regio Picardië in Frankrijk

Village club Belle Dune

Village club Belle Dune is gelegen in een beschermd duinengebied in Picardië vlakbij de kust, meren, duinen en pijnbomen. Liefhebbers van strand en zee komen er volop aan hun trekken. Maar ook als u meer het binnenland in gaat is er genoeg te ontdekken. Tenslotte is het ook dé ideale vakantiebestemming voor fietsliefhebbers! Het park bestaat uit zes autovrije wijken met elk hun eigen charme. De appartementen op het park zijn volledig ingericht, van alle gemakken voorzien en geschikt voor 2 tot 8 personen.

De verwarmde Aquaclub beschikt over binnen- en openluchtzwembaden, waarvan één met golven, glijbanen en bubbelbaden. Daarnaast biedt Pierre & Vacances verschillende activiteiten voor jong en oud: tennis, golf, voetbal, zumba, circusschool, midget golf, ‘the spot’ – leuke chillplek voor jongeren – en nog veel meer. Iedereen kan zo de vakantie volledig naar eigen wens invullen.

 

ZIE OOK: Frankrijk vakantieland nummer 1 voor Nederlanders deze zomer

 

Residentie Le Green Beach

Dichtbij het charmante havenstadje Port-en-Bessin in het noorden van Frankrijk en op negen km afstand van de beroemde landingsstranden, ligt residentie Le Green Beach. Het vakantiepark heeft een uitstekende ligging en bevindt zich midden op het terrein van de prestigieuze Omaha Beach Golf Club. Golfliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen! Omaha Beach beschikt ook over een groot strand met een mooie, ongerepte kustlijn, waar u heerlijk kunt uitwaaien. In Le Green Beach kunt u verblijven in één van de accommodaties met het eco label ‘Groene Sleutel’. Dankzij de stenen gevels en daken in leisteen, hebben de huizen en appartementen een uitstraling die perfect bij de bouwstijl van de regio past.

Residentie le Green Beach

Residentie le Green Beach

 

 

De appartementen zijn van alle gemakken voorzien, geschikt voor 2 tot 5 personen en hebben een balkon of een terras. Le Green Beach beschikt het hele jaar door over een verwarmd overdekt zwembad, en een sauna met vrije toegang. Het openluchtzwembad, ook verwarmd, is geopend van mei tot september. Er zijn sportterreinen, waar u bijvoorbeeld kunt volleyballen, en ook voldoende voorzieningen voor kinderen, zoals een speelterrein, een kinderbad en een kinderruimte bij de receptie. Zo wordt uw vakantie gegarandeerd een succes voor jong en oud!

Comments are closed.