Grieks toerisme. Een eeuwige reis

De Griekse promofilm “Greek Tourism. An eternal journey” werd bekroond met 3 prijzen op drie prestigieuze, internationale toeristische filmfestivals. Zij werden gehouden en gesponsord door CIFFT, het Internationaal comité voor Toeristische Film Festivals.

Oudste dromen industrie

De film geproduceerd door de Griekse Nationale Organisatie voor Toerisme (GNTO) en geregisseerd door Antonis Theocharis Kioukas, bevat beelden uit heel Griekenland en neemt de kijker mee op een reis door het land waar de oudste dromen industrie is ontstaan, het Toerisme.

  • De film werd onlangs bekroond met de “Blue Danube” prijs, als de beste culturele toeristische film in de SILAFEST Internationaal Festival.
  • In maart, de film won de 1e prijs in Berlijn, bij Das Goldene Stadttor / The Golden City Gate film wedstrijd.
  • In juli, de film won de 1e prijs op het US International Film & Video Festival die gehouden werd in Los Angeles

 

 

 

ZIE OOK: Meer toeristen naar Griekenland

 

Comments are closed.