Vernieuwde website Leiden.nl gelanceerd

Deze ochtend lanceerde het team van Leiden Marketing de vernieuwde website Leiden.nl bij haar partners. Deze website heeft één duidelijke doelgroep: de bezoeker aan Leiden. Deze vernieuwde website is, met alle informatie die de bezoeker aan de stad nodig heeft en een uitagenda, de officiële en onmisbare gids voor een bezoek aan Leiden.

De lancering van de nieuwe website

De lancering van de nieuwe website

De bezoeker van de website komt op de landingspagina binnen, waar kan worden gekozen voor de website van de gemeente Leiden, of voor toeristische informatie. Op deze manier kan hij/zij direct de keuze aangeven. Bij de toeristische informatie is onder andere informatie te vinden over de musea, varen, wandelen, de monumenten, overnachtingsmogelijkheden, parkeren en bereikbaarheid, maar ook leuke wist-je-datjes, gratis uitjes, winkelen en de uitagenda.

 

ZIE OOK: Leiden in de ban van theater en markten

 

De website is niet alleen goed toegankelijk via de computer, maar ook via tablet en telefoon. Alles is deelbaar via social media en met een Instagram feed is de site ook social media proof.

Bovendien is de website aangesloten op de database van VVV Nederland, waardoor alle ingevoerde informatie ook wordt doorgezet op de website en de VVV app.

 

 

Comments are closed.