Kleine cruisers zijn kapitein voor een dag

Vanaf nu kunnen kleine cruisers snuffelen aan hun droombaan: kapitein zijn van een cruiseschip, met de ‘Captain for a Day’ pakketten van Costa Cruises. Gehuld in kapiteinsuniform leren ze alle ins en outs over een cruiseschip, naast bekende scheepstermen en smullen ze van een stevig kapiteinsmaal.

Kleine Captains for a Day!

Kleine Captains for a Day!

Wat wil je later worden als je groot bent? Dokter, verpleegkundige, piloot of misschien wel kapitein? Voor wie dat laatste wel ziet zitten, heeft Costa Cruises ‘Captain for a Day’ bedacht. In een dag leren kleine cruisers aan boord alles over de taken die op een kapiteinsbordje liggen.

 

ZIE OOK: Costa Cruises bestelt 2 nieuwe generatie mega cruiseschepen

 

Seinen met vlaggen en dineren met de kapitein

Gekleed in een echt kapiteinsuniform, krijgen de kinderen een heuse kapiteinstraining. Ze leren seinen met vlaggen, ontdekken welke geheime boodschappen kapiteins op zee gebruiken, zien wat navigeren inhoudt met een kompas en maken een weerbericht op zee. Klapstuk is een kapiteinsmaal waarbij de kapitein zelf aan tafel schuift en de kinderen een diploma uitreikt met foto’s van het bijzondere cruiseavontuur.

 

 

Van Captain Trainee tot Senior Captain

De pakketten sluiten, net zoals in ‘real life’, aan bij drie ‘levels’: Captain Trainee, Captain en Senior Captain. Bij pakket ‘Captain’ krijgt de mini-kapitein in spé een echte kapiteinspet cadeau met kapiteinshandtekening. Senior Captains mogen het kapiteinsuniform mee naar huis nemen. ‘Captain for a Day’ is er vanaf € 50,- per kind.

Comments are closed.