Malta presenteert zich op de 50PlusBeurs 2015

De Malta Tourism Authority staat dit jaar weer op de 50PlusBeurs in Utrecht. Van 15 t/m 19 september kunnen consumenten uitgebreide informatie vinden over Malta, Gozo en Comino in de stand van Mooi Malta: Hal 8, standnummer C023. De eilanden bieden voor ieder wat wils: van de prachtige architectuur in Valletta tot de ongerepte natuur op Gozo. Alle bezoekers van de stand ontvangen een kleine attentie uit Malta.
malta-1

Malta is meer!

Steeds meer mensen ontdekken de Maltezer Archipel in de Middellandse Zee. Malta, Gozo en Comino staan gelijk aan groots genieten op 3 kleine eilanden: een intrigerende geschiedenis die meer dan 7000 jaar terug gaat; tel daarbij op een zonovergoten klimaat, de gastvrije bevolking en de Mediterrane gastronomie en het is duidelijk waarom Malta een geliefde bestemming is. Malta is niet alleen een fantastische zonbestemming van het vroege voorjaar tot ver in de herfst, het is ook zeer geschikt voor de actieve vakantieganger. Als je van wandelen en fietsen houdt, is Malta een bezoek meer dan waard.

 

ZIE OOK: Contributor Fred herontdekt Malta

 

Speciaal voor wandelliefhebbers zijn er verschillende wandelingen uitgezet op Malta. Per wandeling is er een kleine folder beschikbaar met een duidelijke routebeschrijving. De wandelingen variëren tussen de 4,5 en 15 km en brengen de wandelaar langs kleine dorpjes, oude wachttorens en verschillende van de 365 kerkjes op het eiland. In het zuidwesten van Malta is de natuur nog ongerept en kunnen wandelaars hun hart ophalen.

 

 

Nazomeren op Malta

Geen zin in de druilerige herfst in Nederland? Op Malta is het in de maanden september en oktober nog heerlijk vertoeven met temperaturen boven de 20 graden en zon. In het najaar zijn er vele aanbiedingen voor een goedkoop weekje nazomeren in de Maltezer Archipel.
malta-2

De 50PlusBeurs

De 50PlusBeurs opent haar deuren van dinsdag 15 t/m zaterdag 19 september van 10.00 tot 17.30 uur. Hal 8 staat geheel in het teken van vakantie, met informatie over bestemmingen; van wintersport tot strandvakantie, van stedentrip tot wandeltocht!

Comments are closed.