Alles wat je nodig hebt tijdens je citytrip

Voor het cadeauseizoen heeft mo’media een mooie verpakking ontwikkeld voor de meest populaire stedentrips. Een Weekendje Berlijn!, Weekendje Londen!, Weekendje New York! en Weekendje Parijs! bevat alles wat je nodig hebt in de stad: een 100% stedengids + 100% travel journal. Tijd om jezelf en je geliefde te trakteren op een weekendje weg!

100% stedentrip

100% stedentrip

+++ De leukste stedengids die er is +++

Natuurlijk ga je als een ware toerist de highlights van je bestemming ontdekken, maar waarschijnlijk haal je je cappuccino het liefst in een goede koffietent en drink je je biertje graag in de lokale bar. En dat is precies wat mo’media graag ziet. De 100% stedengidsen brengen je in overzichtelijke routes naar alle bezienswaardigheden die je gezien móet hebben, om je vervolgens weg van de toeristenstroom te leiden naar plekken waar locals graag komen. Restaurants, cafés, lokale designers, markten, exposities en nog veel meer.

 

ZIE OOK: Zo ervaar je een ontspannend weekendje Brussel

 

+++ Super handig +++

Tijd om te vertrekken! Om nieuwe inspiratie op te doen, nieuwe mensen te ontmoeten, nieuwe landen, steden, geuren en smaken te ontdekken. In de 100% travel journal vind je handige tabellen en kaarten voor onderweg en kun je je persoonlijke gegevens kwijt. Maar verder is het (nog) leeg, zodat jij alle ruimte hebt om je ervaringen en ontdekkingen tijdens je reis vast te leggen. Goeie reis!

 

 

+++ Gegevens +++

Titel: Weekendje Berlijn! ISBN: 978-90-5767-7304
Titel: Weekendje Londen! ISBN: 978-90-5767-7311
Titel: Weekendje New York! ISBN: 978-90-5767-7328
Titel: Weekendje Parijs!ISBN: 978-90-5767-7335
Verschijnt: 25 september 2015 in boekwinkels- en webshops
Prijs: € 19,95 per stuk

Comments are closed.