Budget autoverhuur breidt uit in Europa

Budget Autoverhuur heeft dit jaar haar aanwezigheid in Europa flink uitgebreid met de opening van meer dan 200 nieuwe vestigingen. De uitbreiding biedt klanten nog meer keus voor betaalbare huurauto’s op de belangrijkste Europese bestemmingen.

Budget Autoverhuur heeft dit jaar haar aanwezigheid in Europa flink uitgebreid

Budget Autoverhuur heeft dit jaar haar aanwezigheid in Europa flink uitgebreid

In Frankrijk is het aantal vestigingen bijna verdrievoudigd met de opening van 208 nieuwe verhuurlocaties in onder andere in Parijs, Aix-en-Provence en Marseille. In Italië zijn vijf nieuwe locaties geopend op populaire bestemmingen als Bologna, Milaan en Rome. Maar ook in Nederland zijn recentelijk twee nieuwe vestigingen geopend, één in hartje centrum van Rotterdam en één in Maastricht. Een derde vestiging wordt in de loop van 2015 geopend in Hengelo.

 

ZIE OOK: Huurauto-studie naar de reisgewoontes van Nederlanders

 

“De opening van nieuwe filialen in Frankrijk, Italië en Nederland bewijst onze toewijding om zowel zakelijke als vakantiereizigers kwaliteit, makkelijk te bereiken faciliteiten, goed onderhouden auto’s en perfecte service te bieden,” zegt Mark Servodidio, Managing Director Europe van Avis Budget Group. “Feitelijk hebben we in minder dan twee jaar bijna 400 nieuwe locaties geopend om te voldoen aan de toenemende vraag naar huurauto’s op de belangrijkste bestemmingen in Europa, voor de zakelijke en vakantiereiziger.”

 

 

Deze uitbreiding borduurt voort op Budget’s stevige positie op de Europpee markt, waar ze sterk vertegenwoordigd is in Duitsland, Portugal, Spanje, Nederland en het Verenigd Koningkrijk. Het wagenpark van Budget bestaat uit auto’s met zowel handschakeling als automaat. Klanten kunnen tevens profiteren van een ruim aanbod aan extra diensten, zoals een navigatiesysteem, kinderzitjes, schadeverzekering en een verzekering voor persoonlijke spullen.

Comments are closed.