Aftellen tot de Hamburg Cruise Days 11-13 september

Over 2 weken is het zover: de 5e editie van de Hamburg Cruise Days gaat van start! Mocht je hem nog niet genoteerd hebben, dan bij deze 5 redenen waarom dit spectaculaire maritieme event van internationale allure écht een plek in jouw agenda verdient:

De Hamburg Cruise Days

De Hamburg Cruise Days

1. De ultieme cruisebeleving, gewoon aan land

Altijd al willen weten hoe dat voelt, het leven aan boord van een cruiseschip? Tijdens de Hamburg Cruise Days kun je hier optimaal van proeven, gewoon op de kade! Natuurlijk valt op het water genoeg te beleven, stap bijvoorbeeld eens aan boord van één van de acht luxueuze cruiseschepen die in de haven voor anker liggen. Maar voor wie liever droge voeten houdt is het haventerrein over een lengte van 4 (!) kilometer omgetoverd tot het dek van een luxueus cruiseschip.

 

ZIE OOK: Eten en drinken in Hamburg

 

2. Alle mogelijkheden onder één dak

Benieuwd welk type cruisereis het beste bij jou past? Tijdens de Hamburg Cruise Days wordt de kade opgedeeld in 12 thema-eilanden, waarop aspecten als wellness, sport, culinair, shopping en cultuur centraal staan. Kies of ontdek de cruisebeleving waar jouw hart sneller van gaat kloppen!

 

 

3. Voor ieder wat wils, óók als je (nog) geen cruisefan bent

Niet alleen cruise-fans, ook wijn-, muziek- en golfliefhebbers, cultuursnuivers en fijnproevers kunnen hun hart ophalen tijdens de Hamburg Cruise Days. Voor de kinderen zijn er volop activiteiten! Zin in een bijzonder weekendje weg of een unieke zakenreis? De cruisedagen bieden het allemaal! Alle georganiseerde mogelijkheden bekijk je hier.

4. Spectaculaire plaatjes gegarandeerd

De cruisedagen staan ook na zonsondergang garant voor spektakel. Laat je betoveren tijdens de Hamburg Cruise Night en de Groβe Hamburg Cruise Days-Parade, met verlichte cruiseschepen, partyboten, sloepen, zeil- en passagiersschepen en spetterende vuurwerkshows. Lichtkunstenaar Michael Batz hult de haven en haar bezienswaardigheden na zonsondergang in een magisch blauw licht. Houd je fototoestel dus bij de hand!

5. Een weekend Hamburg = de perfecte citytrip!

Mocht je de kans hebben, breng dan zeker ook een bezoek aan Hamburg zelf. Hamburg is veelzijdig, zeer sfeervol, heeft heerlijke restaurants en prachtige oude architectuur. Wist je dat de stad meer dan 2000 bruggen telt? Daarbij is Hamburg dé shopstad van Duitsland. Alle ingrediënten voor een fijne citytrip!

Comments are closed.