Maastrek, een grensoverschrijdend wandelevenement

Ontdek het RivierPark Maasvallei tijdens de eerste Maas Trek, een grensoverschrijdend wandelevenement voor jong en oud op zondag 11 oktober, georganiseerd door het Regionaal Landschap Kempen en Maasland en Stichting Maaskentj te Stein. Uitgestippelde wandelroutes van 7, 13, 20 en 40 km tonen je het natuurlijke karakter en de meest belevenisvolle plekken in het RivierPark.
grensmaas-stokkem-obbicht-foto-jan-janssen

Inschrijven en starten

Inschrijven voor de wandelingen kan vanaf 7 uur bij één van de twee startposten aan het veerpont in Meeswijk – Berg aan de Maas. Beide kanten van de rivier worden voorzien van startposten.

 

ZIE OOK: De 5 mooiste musea in Maastricht

 

Vanaf 14 uur zijn er op beide oevers tal van leuke activiteiten. De Knappe Koppen zorgen voor de muzikale omlijsting en er is o.a. kindergrime en een photobooth. Wie honger of dorst heeft gekregen van het stappen, kan hier bovendien ook genieten van een lekker hapje en een drankje.

Praktisch

  • Vertrek- en eindpunt van de wandelingen: Veerpont Meeswijk (BE) – Berg aan de Maas (NL) (Molenveld, Maasmechelen / Schutterij – Berger Maasstraat, Berg aan de Maas)
  • Inschrijven vanaf 7.00 uur
  • Deelname: 2,50 euro per persoon. Kinderen tot 14 jaar gratis.
  • Voor iedere deelnemer is er bij de start een drankje inbegrepen (water voor volwassenen en fruitsap voor kinderen). Ook krijgt men bij terugkomst een leuke Maas Trek gadget!
  • Kijk op www.rivierparkmaasvallei.eu voor de meest actuele info.

maastrek

 

 

Comments are closed.