Mogen de kinderen ook mee?

Op vakantie gaan is voor kinderen een bijzondere ervaring. De spannende reis er naartoe en het slapen in een onbekend bed maken een vakantie voor een kind tot een hoogtepunt. Tegenwoordig zijn er veel hotels waar kinderen niet alleen welkom zijn, maar waar zij ook extra aandacht krijgen. Hotels.com zet vijf familiehotels op een rij, waar de kleintjes extra in het zonnetje gezet worden.

Met kinderen naar het Anassa hotel

Met kinderen naar het Anassa hotel

Anassa Hotel, Polis (Cyprus)

In dit luxe hotels ontvangen niet alleen volwassenen een voorkeursbehandeling. Voor kinderen wordt minstens zo goed gezorgd. Het hotel heeft vijf verschillende kinderclubs voor leeftijdscategorieën van de allerjongsten tot tieners. Het dagelijkse activiteitenprogramma bevat onder andere bakken, dansen, spelletjes spelen, duiken en tennissen. Een speciaal kindermenu is beschikbaar in het restaurant, waarbij een vroeg diner mogelijk is. Wel zo gezellig om met de hele familie samen te dineren.

 

ZIE OOK: Hotels in Thailand

 

Marriott Harbour Lake, Orlando (Amerika)

Naast de Universal Studios en Walt Disney World ligt het Marriott Harbour Lake hotel. Het hotel is perfect voor families die de beroemde Amerikaanse parken willen bezoeken. Ook in het hotel zijn er verscheidene kindvriendelijke faciliteiten, zoals het gigantische interactieve schip dat in het zwembad ligt, een waterpark met glijbanen en een minigolfbaan. In de gezellige familiekamers kunnen de kleintjes heerlijk in slaap vallen na een dag vol onvergetelijke indrukken.

Martinhal Beach Resort & Hotel, Sagres (Portugal)

Dit prachtige strandhotel heeft alle ingrediënten voor een geslaagde familievakantie. De diverse activiteiten zorgen dat de kinderen zich de koning te rijk voelen. Zo kunnen zij meedoen aan een speurtocht, balsporten spelen, zich laten schminken, piratenfeestjes vieren en kooklessen volgen. Het hotel ligt aan het strand, dus de kleintjes kunnen afkoelen in het heldere zeewater of één van de vier zwembaden. En wat is er sfeervoller dan slapen in een eigen familiestrandhuis?

 

 

Jungle Aqua Park, Hurghada (Egypte)

Jungle Aqua Park is gebouwd rondom een groot waterpark met 21 zwembaden en 35 glijbanen. En alsof dat nog niet genoeg is, kunnen de kinderen heerlijk spelen in het golfslagbad of de rafting rivier. Ook is het strand op nog geen kilometer afstand en gaan er gratis bussen naar de Egyptische zee. Het hotel serveert zes buffetten in verschillende themarestaurants en daar hoort uiteraard een passend kindermenu bij. Één van de prachtig gedecoreerde restaurants kiezen wordt nog lastig voor de kinderen.

Rocco Forte Brown’s Hotel, Londen (Verenigd Koninkrijk)

In het hart van het modebewuste Mayfair ligt dit luxe familievriendelijke hotel met extra aandacht voor de kinderen. Zij ontvangen in hun kamer een welkomstcadeau en een koekje met hun naam erop. Ook is er speelgoed voor in bad met natuurlijk heel veel badschuim aanwezig. Na het badderen trekken de kleintjes de minibadjas en minibadslippers van het hotel aan. Nog een verhaaltje voor het slapengaan? In de kinderbibliotheek bij de receptie kunnen kinderen een grote collectie aan boeken en films lenen.

Comments are closed.