Win met jouw reisverhaal een vakantie naar Gran Canaria!

Heb jij een verre reis gemaakt, een leuke stad bezocht, of heb je een andere reis gemaakt die je wilt delen? Schrijf dan een mooi reisverhaal en maak kans op een 8-daagse all inclusive vakantie naar het zonnige Spaanse eiland Gran Canaria!
win-gran-canaria-vakantie-reisgraag

Prijsvraag van Reisgraag

Stuur jouw vakantieverhaal van minimaal 1.000 woorden op naar Reisgraag.nl en maak kans op deze mooie prijs, aangeboden door Corendon. In het verhaal staat wat je tijdens de reis hebt gedaan, welke plaats(en) je bezocht hebt en wanneer de reis is gemaakt. We zijn gek op zelfgemaakte foto’s die je verhaal nog mooier maken, vergeet deze dan ook zeker niet toe te voegen. Je mag zoveel reisverslagen insturen als je maar wilt. Alle voorwaarden vind je uiteraard op Reisgraag.nl. Het meest originele, leuke of mooie vakantieverhaal, uitgekozen door een vakkundige jury, wint een weekje naar de Spaanse zon. Insturen kan t/m 24 oktober 2015.

 

ZIE OOK: Gran Canaria: Slapen onder de sterren en surfen

 

Gran Canaria heeft naast de bekende goudgele stranden ook ruige bergen, woestijnvlaktes, vulkanen en groene hoogvlaktes. Op dit Canarische eiland zijn vele leuke plaatsen te vinden met diverse restaurants, winkels en bars. Door de gunstige ligging bij de westkust van Afrika is het er het hele jaar door lekker weer, wat het tevens geschikt maakt als winterzonbestemming. Schrijf nu jouw mooiste reisverslag en wie weet ga jij binnenkort naar Gran Canaria!

Wil jij binnenkort naar Gran Canaria? Stuur jouw reisverhaal op! Foto: Reisgraag.nl

Wil jij binnenkort naar Gran Canaria? Stuur jouw reisverhaal op! Foto: Reisgraag.nl

 

 

Comments are closed.