Geniet van muziek in NYC

NYC & Company, het officiële marketing- en toerismebureau voor New York City, nodigt alle muziekliefhebbers uit om te genieten van de concerten, optredens en festivals die komende periode plaatsvinden in de stad. Van kinderliedjes tot Broadway-hits en van elektronische dance beats tot de echte soul sisters, de muziek is net zo levendig als de stad zelf en heeft voor iedereen iets te bieden!

Radio City in New York

Radio City in New York

“Niets overtreft het luisteren naar je favoriete artiest tijdens een optreden op een bijzondere locatie zoals het grasveld in Bryant Park of in de Williamsburg Music Hall,” zegt Fred Dixon, president en CEO van NYC & Company. “Iedere zomer komen muziekliefhebbers naar New York om live al het talent van wereldniveau in alle vijf de boroughs te kunnen zien. Ook deze maanden zijn er weer tal van mogelijkheden voor fans van alle leeftijden en met verschillende interesses om te genieten van de muziekscene in the Big Apple.

 

ZIE OOK: 56.4 miljoen bezoekers in New York in 2014

 

Enkele muzikale highlights die in New York gaan plaats vinden:

  • SummerStage is het grootste gratis festival van New York City en deze zomer viert het event haar 30e editie met meer dan 20 gratis shows in Central Park en in 16 buurtparken in alle vijf de boroughs.
  • Voor de vroege vogels onder ons zijn de Good Morning America’s Summer Concert Series een echte aanrader! Iedere vrijdag tot 4 september in Rumsey Playfield in Central Park met ieder jaar optredens van allerlei internationale artiesten. Ook de Today show host op vrijdag de Summer Concert Series in het Rockefeller Plaza met net zulke grote artiesten.
  • Voor je dosis Elektronisch Dance Muziek ga je naar de Electric Zoo op Randall’s Island van 4 tot 6 september. Dit jaar liegt de line-up er niet om met Dj’s als David Guetta, Armin van Buuren en Kaskade.
  • In Madison Square Park kunnen de kinderen iedere donderdagochtend genieten van de Madison Square Kids Concert Series. Voor de kinderen in Brooklyn is er op de eerste donderdag van de maand in Albee Square de Kids Block Party.

 

 

Comments are closed.