Landal Mooi Zutendaal: nieuw luxe park in Belgisch Limburg

Landal GreenParks breidt uit met een nieuw park in België: Landal Mooi Zutendaal. Dit park is gelegen net over de Nederlands-Belgische grens op 12 km afstand van Maastricht in de groenste gemeente van Belgisch Limburg en aan de rand van Nationaal Park Hoge Kempen. Vanaf 4 januari 2016 kunnen de eerste gasten er terecht, maar er kan vanaf vandaag al worden gereserveerd.

Landal Mooi Zutendaal

Landal Mooi Zutendaal

Het reeds bestaande park beschikt momenteel over 170 recreatiewoningen, variërend van luxueuze moderne wellness accommodaties – ontworpen door Jan des Bouvrie – tot charmante houten villa’s en chalets. Daarnaast zijn er 100 riante campingplaatsen. In 2017 staat nog een uitbreiding met ca. 60 woningen gepland. Verder beschikt het park over een overdekt- en openluchtzwembad, Grand Café, diverse binnen- en buitenspeeltuinen en een avonturenbos.

 

ZIE OOK: Landal Domein De Waufsberg houdt open dagen tijdens Pinksterweekend

 

De omgeving van Landal Mooi Zutendaal biedt een uitgebreid netwerk van fiets-, wandel- en ruiterpaden en charmante steden als Hasselt en Tongeren. Met trekpleisters als het openluchtmuseum Bokrijk, het Blotevoetenpad en Plopsa Indoor zullen kinderen zich in Belgisch Limburg geen seconde vervelen.
Het park is voor cultuurliefhebbers een uitstekende uitvalsbasis voor het bezoeken van de verschillende musea, cultureel erfgoed en het Limburgse mijnverleden.

 

 

“Landal Mooi Zutendaal is de derde Landal bestemming in België en we zijn verheugd om zo’n mooi park op zo’n mooie locatie te kunnen toevoegen aan ons aanbod. In deze regio is voor Landal-gasten veel te ontdekken op het gebied van natuur en cultuur,” aldus Erik van Essen, commercieel directeur van Landal GreenParks.

Comments are closed.