Landal Domein De Waufsberg houdt open dagen tijdens Pinksterweekend

Landal GreenParks breidt uit met een nieuw park in het hart van het Limburgse heuvelland. Bij het Zuid-Limburgse plaatsje Noorbeek komt een ruim opgezet park van 62 luxe recreatiewoningen rondom een ‘dorpsplein’ met diverse voorzieningen. Op zondag 24 en maandag 25 mei organiseert het park open dagen voor belangstellenden. Behalve informatie over de verkoop van de woningen aan particulieren en de mogelijkheid de modelwoning te bezichtigen, is er een markt met streekproducten, wijnproeverij met lokale wijn, Limburgs Bier en een springkussen voor de kinderen.

Landal domein de Waufsberg in Zuid-Limburg

Landal domein de Waufsberg in Zuid-Limburg

62 vrijstaande woningen

Het ontwerp van het park is geïnspireerd door de authentieke bebouwing in de omgeving. Zo is het hoofdgebouw afgeleid van de karakteristieke Limburgse carré-boerderij. De 62 vrijstaande woningen zijn beschikbaar in 4-, 6-, 8- en 12-persoonstypen en in de uitvoeringen Comfort, Luxe of Extra Luxe, met verschillende gevelafwerkingen. Bij de bouw worden de meest actuele inzichten op duurzaamheidsgebied toegepast, in materiaalkeuze, isolatienormen en hergebruik.

 

ZIE OOK: Zuid-Limburgse veerpontjes weer allemaal in de vaart

 

Gelegen in het Limburgse heuvelland

Het park ligt op een glooiende helling met veel groen in en rond het park. Gasten kunnen hier gaan genieten van het echte bourgondische Limburg. Toeristisch aantrekkelijke plaatsen zoals Slenaken, Noorbeek en ook Maastricht, Aken en Luik liggen nabij.

 

 

Comments are closed.