Avonturenpark Hellendoorn verwelkomt 100.000 bezoeker Zeeleeuwenshow

Dit seizoen stelen zeeleeuwen en pinguïns de show én de harten van de bezoekers van Avonturenpark Hellendoorn met de bijzondere theatershow ‘Het diamanten hart’. Gelijk vanaf de start in april is de show een groot succes gebleken. Vandaag verwelkomde het park alweer de 100.000ste bezoeker: Annechien Elfrink uit Loil. Zij werd door het park verrast met een Familie Abonnement voor 2016. “Erg leuke show, gave trucjes en ook het visje geven was tof. We moesten hard lachen om de grapjes”. De leerzame en dolkomische theatershow is nog tot en met 13 september te bewonderen in Avonturenpark Hellendoorn.

De zeeleeuwenshow in Hellendoorn

De zeeleeuwenshow in Hellendoorn

Over de show

Na dertien jaar afwezigheid zijn de zeeleeuwen teruggekeerd naar het familiepark en zorgen deze dolkomische dieren voor een gezellige boel. Samen met een professioneel team verzorgers en acteurs nemen drie zeeleeuwen en een groep pinguïns het publiek mee op een spannend, grappig en leerzaam avontuur dat je in het hart raakt!

 

ZIE OOK: Gloednieuwe show in Avonturenpark Hellendoorn

 

De show is nog tot en met 13 september dagelijks gratis te zien.

 

 

Comments are closed.