Kids ZwemparadijsTip! winnaars bekend

Kids Vakantiegids lanceerde vlak voor de zomer het Kids ZwemparadijsTip! Keurmerk, een initiatief waarmee de beste vakantieadressen in Nederland, België en Duitsland worden onderscheiden in vijf categorieën. Per categorie is nu door het grote publiek een absolute winnaar gekozen. Ruim 2400 kids en ouders stemden tussen 18 juni en 18 juli 2015 op hun favoriet via het stemformulier op Kidsvakantiegids.nl.

Kids Zwemparadijs Tip

Kids Zwemparadijs Tip

De winnaars

  • Vakantiepark Slagharen – Winnaar categorie ‘Vakantie met aquapark’
  • Center Parcs Erperheide – Winnaar categorie ‘Vakantie met subtropisch zwemparadijs’
  • Hof van Saksen – Winnaar categorie ‘Vakantie met overdekt zwembad’
  • Camping Julianahoeve – Winnaar categorie ‘Vakantie met waterspeeltuin’
  • Vakantiepark Witterzomer – Winnaar categorie ‘Vakantie met zwemvijver’

 

ZIE OOK: Kids VakantieTip! Keurmerk voor Europa’s kindvriendelijkste hotels, campings en vakantieparken

 

Kids ZwemparadijsTip! Keurmerk 2015

Waterpret op het vakantieadres is voor gezinnen met kinderen een belangrijk criterium bij de vakantiekeuze. Om hotels, campings en vakantieparken die waterpret hoog in het vaandel hebben staan te belonen, lanceerde Kids Vakantiegids het Kids ZwemparadijsTip! Keurmerk. Uit een lijst van honderden accommodaties in Nederland, België en Duitsland is per categorie een top 5 geselecteerd op basis van waterpretfaciliteiten zoals waterglijbanen, -attracties, -sporten en de mate waarin het zwembad is gethematiseerd.

 

 

Ook is gelet op de beoordeling door gezinnen met kinderen en de mogelijkheid tot baby- en peuterzwemmen en het volgen van zwemlessen in de schoolvakanties. Vervolgens koos het publiek per categorie één winnaar, door tussen 18 juni en 18 juli te stemmen op zijn of haar favoriet op de Kids ZwemparadijsTip! website. Er werd ruim 2400 keer gestemd.

Kids Vakantiegids

Kids Vakantiegids is het grootste familievakantieplatform van Nederland en speelt in op de groeiende behoefte van kids en hun ouders/verzorgers om een uitstapje of vakantie te zoeken die past bij de wensen van de hele familie. Het Kids Vakantiegids magazine verschijnt twee keer per jaar in een oplage van 100.000 en brengt de nieuwste en leukste vakanties voor gezinnen met kinderen tot 16 jaar onder de aandacht. Op de website Kidsvakantiegids.nl vinden jaarlijks 2,5 miljoen bezoekers uitgebreide bestemmingsinformatie, inspirerende vakantietips en een met zorg geselecteerd aanbod van tientallen kindvriendelijke reisorganisaties.

Comments are closed.