Zeepkistenrace van Trash!

De kunstenaars op werkvakantie, de jongens van Trashville organiseren op 15 augustus een zeepkistenrace op Camping Bakkum. De hele middag zelf zeepkisten bouwen van rotzooi en dan een wedstrijd rijden. Iedereen is welkom om mee te doen.

De zeepkistenrace in Bakkum

De zeepkistenrace in Bakkum

Trek zaterdag 15 augustus je afgetrapte werkkloffie maar aan: we gaan Trashvillen!
Met Trashville laten we een hele hoop troep neergooien. Troep die we vorig jaar verzameld hebben op de camping. Denk aan kapotte skelters, kinderwagens, stoelen… Maar ook veel hout en plastic. Echte Bakkumse rotzooi dus!

 

ZIE OOK: Succesvolle samenwerking Kennemer Duincampings en De Cultuurschool

 

Zeepkistenrace

Van deze rotzooi worden auto’s gebouwd. Oftewel: ouderwetse zeepkisten! Er wordt een parcours uitgezet mét hindernissen, die elk team zelf heeft gemaakt. Als de bolides klaar zijn, wordt er 1 tegen 1 geracet. Het eindigt in een fabuleuze prijsuitreiking.

Opruimen

Het Einde van Trashville: na afloop ruimen we samen op, zodat er geen afval achterblijft. De autootjes mag men houden (handig voor op de camping!) of worden gedoneerd aan de ‘Trash-Mill’. De rest gaat weer in de container. Er blijft niets meer over!

 

 

Inschrijven

Zin om mee te doen? Schrijf je dan vanaf 1 augustus snel in bij de receptie van Camping Bakkum met een team van 5 personen. Er is plaats voor 16 teams, dus wees er rap bij! (voor alle leeftijden: dus jong, maar zéker ook oud!) Neem je favoriete gereedschap mee! Dan hoef je niet álles te lenen van je buurman (wat natuurlijk geen probleem is).
De middag begint om 15.30u en zal 21.00uur afgelopen zijn.

Comments are closed.