SAIL Amsterdam 2015 werkt samen met Twitter Benelux

In samenwerking met Twitter Benelux deelt SAIL Amsterdam 2015 tijdens het evenement unieke content met liefhebbers over de hele wereld. Via de live-streaming app Periscope krijgen Twitteraars een kijkje achter de schermen tijdens SAIL.

SAIL 2015

SAIL 2015

Speciale SAIL social media reporters zorgen ervoor dat Twitteraars in binnen- en buitenland het evenement live kunnen volgen en beleven. Naast het gebruik van Periscope zet SAIL ook veelvuldig in op het delen van videobeelden via het Twitterkanaal @SailAmsterdam en zorgt de zogeheten Twitter Mirror voor unieke – achter de schermen – foto’s tijdens het evenement.

 

ZIE OOK: Volgorde SAIL-in parade bekend

 

Ook werken SAIL en Twitter Benelux samen in het publiciteitscentrum van SAIL Amsterdam 2015. Daar verzamelt en maakt SAIL alle content samen en helpt Twitter Benelux bijvoorbeeld op het gebied van monitoring. Tot slot krijgen Twitteraars rondom de start van het evenement op woensdag 19 augustus in hun timeline informatie over hoe zij het evenement het beste via Twitter kunnen volgen.

 

 

Comments are closed.