Happening Now: #GreekSummer

Griekenland lanceert een nationale digitale campagne, met als doel de vraag naar “last minute” reserveringen te vergroten: iedereen dient zich te herinneren, dat de unieke Griekse zomer “nu gebeurt”. “Happening Now”.
griekenland-happening-now-paarden

#GreekSummer

Met de nieuwe campagne “Happening Now: #GreekSummer” wordt iedereen uitgenodigd om de hashtag #GreekSummer te gebruiken en daarmee te laten zien dat de Griekse zomer “nu gebeurt”, buitengewoon en uniek is.
griekenland-happening-now-zonsondergang

 

ZIE OOK: Dit is de top 5 in Noord Griekenland van Contributor Carolien

 

Het initiatief van het Ministerie van Toerisme van Griekenland, wordt door de Griekse nationale organisatie voor toerisme (E.O.T.) gerealiseerd, in samenwerking met de S.E.T.E.(vereniging van Griekse toeristische ondernemingen). Je kunt de komende tijd dus digitale uitingen verwachten op social media, een promotie film en de website: www.mygreeksummer.com

 

 

Comments are closed.