Seabourn onthult ‘The Grand Salon’ aan boord van nieuwe Seabourn Encore

Luxe cruiserederij Seabourn licht weer een tipje van de sluier op met de onthulling van ‘The Grand Salon’ aan boord van het nieuwe Seabourn Encore. Het nieuwe ultra-luxe schip wordt momenteel gebouwd en zal in december 2016 in de vaart worden genomen. Topdesigner Adam D. Tihany, die het gehele interieur van Seabourn Encore voor zijn rekening neemt, heeft ‘The Grand Salon’ speciaal ontworpen voor op maat gemaakte shows door ervaren entertainers, culturele producties en interessante gastsprekers van het populaire ‘Seabourn Conversations’ programma.

De show lounge van de Seabourn Encore

De show lounge van de Seabourn Encore

Elegant en uitnodigend moet de nieuwe salon worden. Het theater krijgt een intiem karakter met draaibare stoelen die in cabaret opstelling zijn geplaatst, zodat gasten dicht bij het podium zitten. Voor het plafond is een speciaal lichtplan ontworden dat een warme sfeer creëert. Achter in het theater komt een grote bar waarvandaan gasten worden bediend. ‘The Grand Salon’ komt op dek zes en is bereikbaar via de hoofdtrap.

 

ZIE OOK: Seabourn start samenwerking met wereldberoemde chef Thomas Keller

 

“Het bieden van boeiend en interessant entertainment is een kenmerk van Seabourn’s aanbod. ‘The Grand Salon’ wordt de beste plek om te genieten van ons gevarieerde entertainment programma aan boord van ‘s werelds mooiste ultra-luxe schip,” aldus John Delaney, Senior Vice president Marketing & Sales bij Seabourn.

 

 

Net zoals Seabourn Encore zelf, zal de programmering van ‘The Grand Salon’ constant in beweging zijn. Gasten zijn de hele dag welkom om aan te sluiten bij de vele verschillende voorstellingen. Overdag en sporadisch na het diner zal de lounge worden gebruikt voor lezingen, kookdemonstraties, komedie, klassieke recitals en nog veel meer. Gedurende de avonden kunnen gasten ‘dancing before dinner’, en na het diner worden vocale-, cabaret- en vele andere voorstellingen geprogrammeerd.

Comments are closed.