Fietsen met burgemeester Stapelkamp door Wemeldinge

Burgemeester Stapelkamp van de gemeente Kapelle gaat op drie woensdagavonden in augustus een toeristische fietstocht in en rondom Wemeldinge begeleiden.

Wemeldinge

Wemeldinge

Toeristen (en eventueel inwoners) kunnen tijdens een ongeveer twee uur durende toeristische fietstocht Wemeldinge ontdekken. Met als gids de burgemeester van de gemeente Kapelle, waarvan Wemeldinge een onderdeel is. Onder het genot van een kop koffie/thee en een bolus worden de gasten verwelkomd door de burgemeester.

 

ZIE OOK: Altijd wat te beleven in Wemeldinge!

 

Onderweg wordt gestopt bij mooie en interessante plekjes en vertelt de burgemeester interessante wetenswaardigheden en leuke anekdotes over de Parel aan de Oosterschelde. De burgemeester wil op deze manier ook een bijdrage leveren aan het Zomerprogramma dat vanuit het toeristische bedrijfsleven is opgezet voor de bezoekers.

 

 

De fietstochten vinden plaats op woensdag 12, 19 en 26 augustus 2015. Verzamelen om 19.15 uur bij boerenterras Hof Keizersweel, Hoogeweg 3 te Wemeldinge. De kosten bedragen € 3,– per persoon, inclusief koffie of thee met een bolus.

Comments are closed.