Altijd wat te beleven in Wemeldinge!

Van 1 juni tot en met 13 september is er een doorlopend zomerprogramma voor toeristen en inwoners van de Gemeente Kapelle.
wemeldinge-zomerprogramma

Drie en een halve maand lang is er van alles te doen

Van een Zeeuwse zomermarkt voor jong en oud tot een workshop mindfulness op de Oosterschelde, minibolussen bakken, varen en zeilen op de Oosterschelde, activiteiten met paarden, solextocht, workshop schilderen, fietstocht met de burgemeester , line dance en pilates op het strand. Dat is genieten aan de Oosterschelde!

 

ZIE OOK: Lees meer over Wemeldinge

 

Via www.wemeldinge.info/zomerprogramma kunt u zich registreren om deel te nemen. Heeft u geen computer om zich te registreren of heeft u vragen over het Zomerprogramma? Het VVV-kantoor in Wemeldinge helpt u graag verder.

 

 

Comments are closed.