Tips voor tijdens het vliegen

De vakantie begint meestal fris en fruitig, vol energie gaan mensen naar het vliegveld en hebben helemaal zin in de vakantie. Maar na een lange vlucht is die energie letterlijk in de schoenen gezakt. Bleek en vermoeid strompelt men het vliegtuig uit. Met deze tips voel jij je fitter.
healthy-fit-blog-neckermann

Het is vreemd wat er gebeurt met je lichaam op grote hoogte in een drukcabine, van vermoeidheid tot uitdroging. De lucht in het vliegtuig is zo ijl als in de bergen en droog als in de woestijn. Niet zo gek dat je je na het vliegen niet helemaal fit meer voelt. Vooral wanneer je een lange vlucht hebt.

Begin voor je vliegt met voorbereiden

Er een aantal dingen die je kunt doen om het slome gevoel na het vliegen te beperken. En dat begint al voordat je gaat vliegen! Bekijk de infographic met vliegtips die uitlegt waar je allemaal rekening mee kunt houden ter voorbereiding op jouw vlucht. Met bovendien handige oefeningen die je tijdens de vlucht kunt doen om een beetje fit te blijven. Die oefeningen zijn ook een fijne afleiding als je vliegangst hebt, zo kun je je op iets anders concentreren dan het vliegen zelf!

 

ZIE OOK: Ontdek Sun Connect van Neckerman in Belek

 

vlieg-tips-infographic

 

 

Comments are closed.