Ontdek Sun Connect van Neckerman in Belek

Tijdens zijn bezoek aan de zuidkust van Turkije kwam contributor Cor in aanraking met het nieuwe SUN CONNECT concept van Neckermann. In zijn huurauto reed hij vanaf de luchthaven naar het Paloma Grida Resort & Spa in Belek.

Bij mijn aankomst op het park werd ik allervriendelijkst ontvangen door een van de medewerkers van het Resort. Ik mocht mijn autosleutels afgeven, waarna de auto werd geparkeerd op een bewaakte parkeerplaats in de nabijheid van de receptie.

Na de ontvangst met een heerlijk koel glaasje limonade, werd mij uitgelegd wat het nieuwe SUN CONNECT principe inhoudt. Het komt hierop neer dat een van de doelstellingen van het Concept is dat men in het kindvriendelijke park op een eenvoudige en snelle manier kontakten kan leggen met de andere gasten die verblijven in het Resort. Via de mogelijkheid van MYSUNCONNECT kan je een persoonlijke pagina maken voorzien van een persoonlijke foto. Je kan hierop aangeven wat je interesses zijn en met welke gasten je  eventueel kontakt wilt leggen.

kr

Bij het inchecken krijgen de bezoekers de gelegenheid om een app te downloaden op smartphone of tablet. Deze app geeft je de mogelijkheid om alle aktiviteiten die plaats vinden in het resort op ieder moment van de dag op te roepen.

Op een aantal plaatsen op het resort zag ik grote digitale billboards waarop eveneens aangegeven werd welke aktiviteiten er op dat moment bezocht konden worden.

Tijdens mijn rondleiding over het uitgestrekte terrein van het resort viel het mij op dat veel aandacht was besteed aan mobiel data verkeer. Zo waren er op verschillende plaatsen in bars en restaurant  Connect bars, waar je tijdens het nuttigen van een hapje of een drankje je phone of tablet kon opladen bij een docking staion  indien dat nodig was.

 

 

Al lopend over het uitgestrekte terrein van Paloma Grida Resort & Spa  kreeg ik toch wel wat dorst, niet in de minste plaats vanwege de temperatuur. Mijn begeleider en ik genoten dan ook  van een heerlijk koel drankje op een van de schaduwrijke terrasjes verdeeld over het terrein.

Omdat het resort ook en met name is ingericht op gezinnen met kinderen ontbrak er  op het gebied van SUNCONNECT niets aan de doelgroep baby s tot en met zestienjarigen.

kr

Activiteiten voor peuters & baby’s

Zo zijn er afzonderlijke aktiviteiten ruimtes voor baby s en peuters tot drie jaar. Hierbij worden ouders geacht aanwezig te zijn tijdens het verblijf van hun kroost. Zijn de kinderen echter wat ouders, zeg maar de peuters vanaf een jaar of vier, dan is het anders ingericht. Met toestemming van de ouders wordt bij binnenkomst een foto van je kind of kinderen gemaakt. Terwijl de kleintjes onder leiding van uiterst bekwaam personeel zich vermaken, kun je  zelf bijkomen van alle beslommeringen. Je doet dat gewoon op een ligbed langs een van de vele zwembaden op het Resort. Vind je een plek aan het strand een beter alternatief, ook geen probleem. Omdat het park overal over Wifi beschikt kun je tijdens het zonnen via MYSUNCONNECT op ieder moment even op het scherm van je phone of je tablet kijken hoe het met je kroost gaat.

Activiteiten voor tieners

Voor de tieners is er een speciaal programma FUNCONNECT in het leven geroepen. De pubers van 12 tot 16 jaar leren er o.a. youtube filmpjes maken, die na afloop van de sessie ook op het wereldwijde Youtube kanaal worden geplaatst. Heb je vanwege het mooie weer geen zin om binnen te zitten, begeef je dan met anderen op tour via een GPS speurtocht over het park.

 

ZIE OOK: Vraag je visum voor Turkije online aan

 

De digitale binnen-activiteiten voor de jeugd spelen zich af in de speciaal daarvoor ingerichte ConnectTeen Lounge.. Ik kan me voorstellen dat door de digitale programma s voor kinderen en tieners het voor hen in alle opzichten een speciale vakantie zal blijken te zijn.

kr

ConnectTeen Lounge

Naast dit SUN CONNECT programma beschikt dit 5-sterren resort over de nodige andere zaken die je vakantie tot de ideale vakantie maken. Wat te denken van de verscheidenheid aan te boeken kamers en villa s. Mocht je echt tegen je vrienden en kennissen willen zeggen dat je vakantie om nooit te vergeten is, boek dan een Lake Villa. Deze Villa geeft exclusief toegang tot een prive zwembad dat vanaf je balkon te bereiken is. Uiteraard is er ook voor de minder draagkrachtigen voldoende keuze uit luxe kamers

 

 

Wil je na het luieren ook nog inspanning leveren tijdens je verblijf denk er dan eens aan om b.v. te gaan kanoeen op de zee, of te gaan basketballen, minivoetballen of tennissen. Ben je ook liefhebber van sauna dan is dit in combinatie met een turks bad en een stoombad ook voorradig. Ik zou zelf graag mee willen doen met een van de attracties in het water, zoals watergymnastiek en waterpolo.

Voor de avond entertainment werd er tijdens mijn verblijf een voorstelling opgevoerd van de bekende musical The Lion King. je waande je in het oerwoud tijdens de voorstelling. Liefhebbers van films en live shows kunnen hiervoor zelf op het strand voor het resort terecht.

kr

Het Paloma Grida Resort & Spa is gelegen in de Turkse badplaats Belek, op ongeveer 700 meter loopafstand van het gezellige centrum van dit dorp. De afstand tot de luchthaven Antalya is ongeveer 45 kilometer. Het resort telt in totaal 459 kamers.

Uiteraard is dit resort te boeken op basis van All Inclusive en Ultra All Inclusive. Voor meer informatie over beschikbaarheid en prijzen kun je terecht op www.neckermann.nl

 

Meer reisverhalen van deze Contributor lezen?

Vul je e-mailadres in om elke week te genieten van nieuwe reisverhalen.

 

Comments are closed.