De Parade van de Zomerkoningen op Paleis het Loo

De Zomerkoning komt in 2015 weer naar Paleis Het Loo. In het weekend van 14 t/m 16 augustus zijn de paleistuinen het toneel voor de Parade van de Zomerkoning.
parade-van-de-zomerkoning-foto-mulder

Zomers middagvoorstellingen

De Parade van de Zomerkoning bestaat in 2015 uit een lang weekend met zomerse middagvoorstellingen; de kleurrijke theateracts zijn overdag te zien, van 12.00 tot 17.00 uur. Bezoekers kunnen op diverse locaties in de tuinen genieten van de voorstellingen: hilarische sketches met lakeien, een acrobatische act met een flexibele 6 meter lange lantaarnpaal, de voor kinderen zo aantrekkelijke bellentuin, de grappige ganzenparade en nog veel meer.

 

ZIE OOK: Bijzonderen aanwinsten voor het Paleis

 

Entreekaarten voor Paleis Het Loo geven ook toegang tot de Parade van de Zomerkoning. De tentoonstelling ‘Sisi, sprookje & werkelijkheid’ is ook nog te zien op Paleis Het Loo (hiervoor geldt een toeslag van € 3,00 p.p.).

 

 

parade-zomerkoning-paleis-loo-apeldoorn

Comments are closed.