Ontdek de nieuwe exclusieve wandelgidsen

Wandelzoekpagina presenteert een nieuwe serie wandelgidsen: Exclusief en altijd up-to-date. Bij de start zijn al direct wandelgidsen van het Rijk van Nijmegen, Winterswijk en de Waddeneilanden beschikbaar. De serie zal verder uitgebreid worden zodat alle mooie wandelgebieden van Nederland beschikbaar zijn.
wandelgidsen-wandelzoekpagina

Handzaam formaat

De wandelgidsen hebben een voor wandelaars handzaam formaat en bevatten wandelingen met routebeschrijving, topografische kaart, foto’s en informatie over de wandeling. Handig voor op de vakantiebestemming.

 

ZIE OOK: Special over Nijmegen

 

De wandelroutes worden continu aangepast. Doordat elke bestelling apart gedrukt wordt, beschikt de wandelaar altijd over de meest recente routebeschrijvingen en wandelkaarten.

 

 

De wandelgidsen worden samengesteld uit de rijke verzameling Groene Wissels en Trage Tochten die op Wandelzoekpagina beschikbaar is. Groene Wissels worden gemaakt en onderhouden door Bart van der Schagt. Trage Tochten zijn wandelingen van Rob Wolfs.

Bestellen

De wandelgidsen kunnen exclusief besteld worden op http://www.wandelzoekpagina.nl/wandelgidsen.
De wandelaar heeft de bestelling binnen een week in huis. Op verzoek van wandelaars kunnen gidsen voor nieuwe wandelgebieden in Nederland toegevoegd worden.

Prijzen

De wandelgidsen zijn 48, 72 of 96 pagina’s dik afhankelijk van het aantal beschikbare wandelingen in de streek.

  • 48 pagina’s: 12,50 euro
  • 72 pagina’s: 15,00 euro
  • 96 pagina’s: 17,50 euro

Verzendkosten: 1,95 euro (binnen Nederland)

Comments are closed.