Zorgeloos op vakantie met een e-visum voor Turkije

Staat Turkije dit jaar op je verlanglijstje? Dan zijn er heel veel leuke dingen die je kunt doen. Turkije is een enorm land, zeker als je het vergelijkt met Nederland. Bedenk dat het bijna even groot is als Spanje en Frankrijk samen! Het is wel 21 keer groter als Nederland. Naast het fantastische ruige binnenland, de prachtige steden heeft Turkije ook nog eens 8300 kilometer kust.

Close-up turkish 2007/2008 years visa and customs stamps

Alleen naar Turkije reizen met een e-visum

Of je nu naar Turkije gaat om te backpacken of voor een heerlijke all inclusive vakantie zonder zorgen, iedereen heeft een e-visum nodig. Gelukkig kunnen op Turkijevisumaanvragen.nl zowel Nederlanders als Belgen een e-visum voor Turkije aanvragen. Als je daar bestelt dan weet je dat je op een snelle en betrouwbare manier in een mum van tijd over je visum kunt beschikken.

Het e-visum kost online slechts € 21,90 en tevens is Turkijevisumaanvragen.nl de 1e goedkoopste visumaanbieder van Nederland en België! Het is ook mogelijk om het e-visum te kopen bij de Turkse overheid, maar daar kunnen voor sommige mensen wat haken en ogen aan zitten:

 

 

Op de eerste plaats moet je bij de Turkse overheid betalen met een creditcard. Hiermee wordt het voor toeristen die niet in het bezit zijn van een creditcard zoals Visa of MasterCard lastig om een visum voor Turkije online te regelen en daarom is het wel zo handig dat je bij Turkijevisumaanvragen.nl het e-visum kunt betalen met iDEAL (NL) en Bancontact/Mister Cash (België).

visum-turkije-land-grens

Op de tweede plaats word er verwacht dat je uit de voeten kunt met een aanvraagformulier in het Engels. Ook dat kan voor sommige mensen problematisch zijn, dus waarom zou je dan niet gewoon voor een aanvraagformulier in het Nederlands kiezen? Bij Turkijevisumaanvragen.nl is het aanvraagformulier gewoon in het Nederlands en als je toch nog vragen hebt, dan staat de behulpzame klantenservice altijd klaar om je te helpen.
visum-turkije-vakantie

Geldigheid e-visum Turkije

Het e-visum voor Turkije is maximaal 90 dagen geldig en daarnaast dien je in het bezit te zijn van een Nederlands of Belgisch paspoort of identiteitskaart die nog tenminste 6 maanden geldig is na aankomst in Turkije. Makkelijker kunnen we het niet maken voor je. Laat je e-visum verzorgen, dan kun jij je concentreren op die geweldige reis naar heerlijk Turkije.

Comments are closed.