Voorproefje op Park Hilaria 2015

Een achtbaan karretje op het 18 Septemberplein. Met een kleine aanpassing werd dit object afgelopen zaterdag omgetoverd tot een complete achtbaan beleving. Door middel van de VRmaster de “virtual reality bril” kwam de achtbaan in 360 graden echt tot leven. De bijzondere interactie die ontstond werd vastgelegd op foto en film. Deze actie is een voorproefje op Park Hilaria, dat plaats vindt van 31 juli t/m 9 augustus op de Kennedylaan in Eindhoven.
park-hilaria

Tijdelijk pretpark

Park Hilaria is zomers topvermaak voor alle leeftijden. Van ver vallen de grote, spectaculaire kermisattracties op, maar daarnaast biedt Park Hilaria ook straattheater, talloze live optredens op diverse themapleinen en volop eet- en drinkgelegenheden. Het tijdelijke pretpark kent ook een aantal nostalgische attracties. Voor de kleinsten zorgt de Park Hilaria mascotte Larie de Kanarie samen met Mieke de fanatieke en andere vriendjes voor de vrolijke noot. ‘s Avonds als Larie ligt te slapen duiken er ineens allerlei andere rare snuiters op in zijn Larie Nest.

 

 

Ook dit jaar zijn er twee gratis muziekpleinen; Hollario en Lariepop. Bij Hollario zorgen de live optredens van Nederlandstalige artiesten ervoor dat de stemming er goed in blijft. Met name tijdens de Après Ski Party, het Zomercarnaval en de Avond van het Levenslied heerst een gezellige drukte. Ben je liefhebber van popmuziek? Bezoek dan Lariepop waar diverse bands en artiesten met hun swingende muziek het publiek aan het dansen krijgen. Daarna is het heerlijk bijkomen in de Biergarten, de Poffertjessalon, het Vissersdorp, het Nostalgisch Terras of bij één van de vele eet- en drinkgelegenheden op het terrein.

 

ZIE OOK: Eindhoven Airport start zomerseizoen met 4 nieuwe bestemmingen

 

VRmaster achtbaan

Bekijk hier de compilatie van het voorproefje op Park Hilaria.Het voorproefje op Park Hilaria werd ontwikkeld in opdracht van Park Hilaria & Eindhoven365. Megawatt Fieldmarketing bedacht het concept en verzorgde de uitvoering. VRmaster.co creëerde en verzorgde de virtual reality beleving. Frank Janssens ontwikkelde de compilatiefilm.

Openingstijden

Vrijdag 31 juli en zaterdag 1 augustus van 14.00 uur tot 00.30 uur
Zondag 2 t/m donderdag 6 augustus van 14.00 uur tot 00.00 uur
Vrijdag 7 en zaterdag 8 augustus van 14.00 uur tot 00.30 uur
Zondag 9 augustus van 14.00 uur tot 24.00 uur

Entree

De entree tot het park is gratis en ook de live optredens bij Hollario en Lariepop zijn vrij te bezoeken. Maximale ritprijzen: Grootvermaak: € 3,00, kindervermaak: € 1,50.

Comments are closed.