Amerika populaire bestemming onder jonge autohuurder

Autoverhuurder Lejebil.com constateert een flinke stijging in het aantal boekingen naar de USA. Met een stijging van meer dan 50% ten opzichte van 2014 is Amerika een van de meest populaire bestemmingen onder Nederlandse autohuurders. Opvallend is dat de gemiddelde leeftijd van de autohuurder bij Lejebil.com onder de 30 jaar ligt. Redenen hiervoor zijn de lage all-inclusive prijzen waar Lejebil.com mee werkt en het ‘boek nu, betaal later’ concept.
lejebil-logo

Autovakantie in de USA

Noord-Amerika is een erg populaire vakantiebestemming en een ideaal land voor jongeren om per huurauto te ontdekken. Een reis naar de Verenigde Staten kan redelijk kostbaar zijn. Onder andere doordat niet het hele huurbedrag in één keer betaald hoeft te worden is de drempel om een auto te huren in de USA ook voor jongeren wat lager. Bij Lejebil.com voldoen klanten bij het reserveren van hun huurauto slechts een aanbetaling. De overige kosten betalen ze ter plaatse in de lokale valuta.

 

ZIE OOK: Boek nu en betaal later

 

De jonge reiziger ervaart ook het voordeel van de annuleringsverzekering van Lejebil.com. Hiermee kan de auto tot 24 uur van tevoren gratis geannuleerd worden. Dit verhoogt de flexibiliteit van de reiziger aanzienlijk. Er zijn bij Lejebil.com geen ‘verborgen kosten’ zoals administratie-, boekings- of dossierkosten waardoor de jonge reiziger met een goed gevoel op vakantie kan.

 

 

Opvallend is dat de eenvoudige en snelle telefonische bereikbaarheid van Lejebil.com als het grootste pluspunt wordt gezien. Zeker nu er in de diverse media nogal wat onduidelijkheden aan het licht komen over extra verzekeringen behoeft de minder ervaren autohuurder persoonlijke service en een duidelijk advies.

Lejebil.com

Door samen te werken met ‘s werelds grootste autoverhuurders Alamo, National en Enterprise, heeft Lejebil.com toegang tot een enorm netwerk van populaire vakantiebestemmingen. Het aanbod van Lejebil.com reikt van verre bestemmingen in de Verenigde Staten en Canada tot vertrouwde zomerbestemmingen in Europa als Portugal, Spanje, Frankrijk, Griekenland en Italië. Op Lejebil.com vindt men meer informatie over onder andere de verhuurlocaties en tarieven.

Comments are closed.