Val Gardena Active biedt deze zomer activiteitenprogramma op maat

Val Gardena, gelegen in het hart van de Dolomieten (Italië) biedt haar gasten een actieve zomervakantie in de bergen. De drie pittoreske dorpjes Ortisei, St. Christina en Selva Gardena vormen het ideale uitgangspunt voor een actieve, ontspannen vakantie. Zo kunnen actievelingen deelnemen aan het zeer gevarieerde programma van ‘Val Gardena Active’, met een spannende paragliding tandemvlucht, culturele excursies of culinaire cursussen. Gasten die in een Val Gardena Active accommodatie verblijven, kunnen gratis of voor een gereduceerd tarief gebruik maken van alle activiteiten.

Nieuw deze zomer in het Val Gardena Active programma: tandemvlucht paragliding © Val Gardena – Gröden Marketing

Nieuw deze zomer in het Val Gardena Active programma: tandemvlucht paragliding © Val Gardena – Gröden Marketing

Val Gardena Active biedt jong en oud dagelijks tal van activiteiten en mogelijkheden voor een actieve zomervakantie in de bergen. Het wekelijkse aanbod varieert van sportieve en culturele excursies tot het leren van de regionale, Reto-Romaanse taal ‘Latin’, dat voornamelijk wordt gesproken in de valleien rond het Sella groep-gebergte. Nieuw dit jaar in het weekprogramma is een 15 minuten durende paragliding tandemvlucht over de regio. Wie meer wil weten over de lokale specialiteiten uit de meest culinaire regio van de Dolomieten neemt deel aan een culinaire wandeling waarbij een driegangenlunch in drie verschillende berghutten wordt geserveerd of maakt een ‘Herbal walk’ met gids Diego die alles vertelt over wilde kruiden en medicinale planten in combinatie met een kaasproeverij. Daarnaast worden er iedere dag mountainbike- en wandelactiviteiten georganiseerd of volgen kinderen het speciale ‘Val Gardena Kids Active’-programma.

 

ZIE OOK: Val Gardena zet voorjaarsskiërs in het zonnetje

 

Wie meer wil weten over de lokale specialiteiten uit de meest culinaire regio van de Dolomieten neemt deel aan een culinaire wandeling waarbij een driegangenlunch in drie verschillende berghutten wordt geserveerd of maakt een ‘Herbal walk’ met gids Diego die alles vertelt over wilde kruiden en medicinale planten in combinatie met een kaasproeverij. Daarnaast worden er iedere dag mountainbike- en wandelactiviteiten georganiseerd of volgen kinderen het speciale ‘Val Gardena Kids Active’-programma.

 

 

Liever alleen op pad? Val Gardena Active stelt ook een activiteitenprogramma op maat samen. Met deze individuele programma’s geniet je met het hele gezin van een perfecte vakantie.

Comments are closed.