Val Gardena zet voorjaarsskiërs in het zonnetje

Val Gardena (Gröden, Italië) speelt met de ‘Super’-weken in op de trend dat voorjaarsskiën steeds populairder wordt. De maand maart staat dan ook op nummer twee qua aantal aankomsten. Tijdens de actieweken, van zaterdag 14 maart tot zondag 12 april, profiteren lenteskiërs van aantrekkelijke voordelen in het Italiaanse wintersportdomein. Zo verblijven en skiën kinderen tot 8 jaar gratis, ontvangen oudere kinderen korting of krijgen volwassen een complete skidag cadeau.
voordelig-voorjaarsskiën-val-gardena-italie

Wie wil genieten van lange dagen, veel zon en goed geprepareerde pistes, vertrekt dit voorjaar naar de wintersportregio Val Gardena. Het skigebied, in het hart van de Italiaanse Dolomieten, heeft speciaal voor voorjaarsskiërs aantrekkelijke all-in aanbiedingen samengesteld. De zogenoemde ‘Super’-actieweken beginnen op zaterdag 14 maart en eindigen op zondag 12 april.

Val Gardena SuperSun

Wintersporters die minimaal zes dagen in Val Gardena verblijven, in een van de partner accommodaties, krijgen de zevende dag cadeau. Ook ontvangen zij kosteloos een dag skipas en skihuur. Wie een zesdaagse skipas aanschaft (vanaf zondag 15 maart) betaalt namelijk maar voor vijf dagen. Dit geldt ook voor de huur van skimateriaal.

 

ZIE OOK: Val Gardena culinair skigebied in Italië

 

Ook families met kinderen profiteren van veel voordelen. Met het ‘Val Gardena Superkids’-arrangement, betalen kinderen tot 8 jaar (geboren na 29 november 2006) helemaal niets voor hun verblijf wanneer zij, bij een verblijf van 7 dagen in een van de partnerhotels, een kamer met de ouders delen. Ook aan de oudere kinderen wordt gedacht; zo ontvangen kinderen in de leeftijd van 8 tot 12 jaar (geboren na 29 november 2002) 50% korting. Bij een verblijf in een van de appartementen van de partner-accommodaties ontvangen kinderen tot 8 jaar 30% korting en wordt er 15% korting berekend voor kinderen van 8 tot 12 jaar.

 

 

Ouders met een kind tot 8 jaar ontvangen een gratis kinderskipas bij aankoop van hun eigen skipas (vanaf zondag 15 maart). Voor kinderen tussen 8 en 12 jaar oud ontvangen zij 50% korting.

Skilessen en skihuur

Alle kinderen tot 12 jaar krijgen 10% korting wanneer zij minimaal 5 dagen skiles nemen. Op de skihuur, ontvangen kinderen tot 12 jaar, 20% korting. Alle aanbiedingen gelden voor maximaal 2 kinderen.

Comments are closed.