Het Land Van: mix van televisie, online en video een groot succes!

Adverteerders zijn lovend en kijkers enthousiast. Daarom komt er dit najaar een tweede serie van het RTL4 programma Het Land Van, dat Nederland iedere zaterdag- en zondagochtend laat kennismaken met de leukste uitjes en inspireert om er met partner, kinderen of kleinkinderen op uit te gaan.

Televisieprogramma 'Het land van'

Televisieprogramma ‘Het land van’

Samen met producent Tin Can heeft ANWB Media een aantal sponsorpakketten samengesteld waarmee u kunt adverteren in het RTL4 programma én gelijktijdig op de ANWB portal Het Land van ANWB. U kunt ook een professionele video laten maken over uw locatie, eventueel gepresenteerd door Stella Gommans. Deze video kunt u onbeperkt inzetten op Social Media waaronder Facebook, Youtube en uw eigen website.

 

ZIE OOK: Apenheul tweede ‘Leukste Uitje van Nederland’

 

De mix van televisie, online en video biedt vol op kansen: een toename in de ticketverkoop, een grotere naamsbekendheid en meer aandacht voor uw Social Media kanalen. En dat tegen aantrekkelijke tarieven en 50% pakketkorting.

 

 

Bent u geïnspireerd door de succesformule Het Land Van? Neem dan contact op met uw accountmanager om verder te praten over de sponsormogelijkheden en professionele video.

Comments are closed.