Vijlerhoffeest woensdag 29 juli 2015 met ANDERKOVVER

Het jaarlijkse VIJLERHOFFEEST is dit jaar met een spetterend optreden van de coverband ANDERKOVVER en een extra performance van de zanger Dwayne Horbag. Het feest wordt gehouden op woensdag 29 juli op het parkeerterrein tegenover Hotel restaurant Vijlerhof in Vijlen. Vanaf 20.00 uur wordt er een non-stop programma geboden met hapjes en drankjes waaronder een barbecue.

Het Vijlerhoffeest in Vijlen

Het Vijlerhoffeest in Vijlen

Muzikaliteit met een vleugje humor en een toefje chaos zijn de ingrediënten van Anderkovver. De bandleden van Anderkovver staan met ongelooflijk veel plezier op het podium en stralen dit ook uit. De uitvoering van de covers die de band speelt mag gerust bijzonder worden genoemd; daarmee onderscheidt ANDERKOVVER zich van andere coverbands. Alle muziekstijlen komen terug tijdens een optreden, op niveau vertolkt en met de juiste sound voor elke gelegenheid. De variatie in speelstijlen, in combinatie met een stuk spontaniteit in de optredens, draagt ertoe bij er een geslaagd feest van te maken.

 

ZIE OOK: Vijlen vindt sponsor voor het EK voetbal voor bergdorpjes

 

Een extra optreden is er met Dwayne Horbag. Hij begon in 2007 al met zingen en werd ontdekt door Erwin Lennarts, Roy Moonen en Axel Lindelauf van Volumia. Hij stond binnen no-time in allerlei grote programma’s waaronder voorprogramma Jan Smit, Tros muziekfeesten en het mega piratenfestijn voor 15.000 mensen in Neer. In 2009 brak Dwayne door de Duitse hitlijsten met “Ich liebe dich, I love you” Deze zomer reisde hij in Duitsland van hotel naar hotel en zong hij in programma’s als: Fernsehngarten, Immer Wieder Sontags, Muzikantenstadle en het Schlagerfestival met Dennie Christiaan. Na een succesvolle naam te hebben opgebouwd in Duitsland kreeg hij in 2011 de stembreuk.
Na twee jaar stilte kwam Dwayne in 2013 terug als presentator van o.a., Veldekekids, LimboQuiz, Omroep krijtland en allerlei andere programma’s.

 

 

Zanger Dwayne pakt de draad weer op, met een Limburgstalige single. De singer-songwriter schrijft zelf liedjes met piano en gitaar, waaronder ook deze single. Ingespeeld door pianist Clemens Hoffman en afgewerkt door Errol Delnoy (hotte van…) Nu zet Dwayne verscheiden festivals en podia op de kop met Limburgstalige meezingers! Omdat Anderkover en Dwayne allebei hun `roots` in Limburg hebben, brengen ze tijdens de vijlenerhoffeesten een ode aan Rowenheze!

Voor diegenen die het iets rustiger aan willen doen: ANDERKOVVER en Dwayne zijn ook perfect te zien en te beluisteren op de aangrenzende terrassen. Het feestterrein wordt voor deze gelegenheid geheel overdekt, zodat de weersomstandigheden geen roet in het eten kunnen gooien.

Hotel-Restaurant Vijlerhof vindt u aan de Hilleshagerweg 2 in Vijlen.

De toegang is geheel gratis.

Comments are closed.