Iran wordt toekomstige bestemming voor wereldreizigers

Wereldwijde zoekmachine Skyscanner onthult informatie die aantoont dat Iran groeit in populariteit bij wereldreizigers. Na recente positieve geluiden over Iran blijkt dat het aantal zoekopdrachten voor vluchten naar het land wereldwijd met 28 procent is gestegen in de afgelopen 10 dagen.

Vooral Europeanen geïnteresseerd

Een aantal van de grootste stijgingen in zoekopdrachten is afkomstig van Europese landen. In Nederland zijn deze bijvoorbeeld toegenomen met 33 procent, terwijl ze in Duitsland met 36 procent stegen. Andere Europese landen lieten ook een toename zien, waaronder het Verenigd Koninkrijk met 32 procent, Zweden met 20 procent en Denemarken met 48 procent. De rest van de wereldwijde toename kwam door een groeiende interesse voor Iran vanuit Turkije (24 procent), de Verenigde Arabische Emiraten (33 procent) en Saoedi-Arabië (29 procent).**

 

ZIE OOK:

 

De gemiddelde prijs voor een retourvlucht van Amsterdam naar Tehran begint vanaf 550 euro***. Het land is gemakkelijk te bereiken via vluchten (slechts één tussenstop) met Turkish Airlines, Alitalia, Emirates, KLM, Qatar Airlines.Meer reisinformatie over Iran en de huidige vluchtprijzen zijn te vinden op www.skyscanner.nl.

 

 

Comments are closed.