Castlefest bijna uitverkocht

De 11e editie van het driedaagse festival Castlefest, hét Middeleeuwen & Fantasy festival van het jaar, gaat 31 juli van start. Tienduizenden bezoekers (32.500 bezoekers in 2014) komen bijeen op het landgoed van de Keukenhof te Lisse, waar zij zich drie dagen lang in een geweldige wereld boordevol Goblins, Elfjes, Orcs, helden en schurken wanen. Ook dit jaar is Castlefest weer een ongekend succes.

Een fantasy figuur op het Castlefest

Een fantasy figuur op het Castlefest

De organisatie maakt vandaag bekend dat de voorverkoop zo hard gaat dat in de voorverkoop al bijna alle toegangskaarten voor zaterdag 1 augustus verkocht zijn. Naar verwachting is het festival nog voor de start geheel uitverkocht. Voor vrijdag 31 juli en zondag 2 augustus zijn er nog wel voldoende toegangskaarten beschikbaar en is het, naar verwachting, ook mogelijk om op het laatste moment een toegangskaart aan de deur te kopen.

 

ZIE OOK: Middeleeuws festival in grootste fort van Europa

 

Mark van der Stelt, organisator van Castlefest legt uit:

Ook dit jaar is de aantrekkingskracht van Castlefest ongekend en de voorverkoop van toegangskaarten voor zaterdag 1 augustus gaat zo hard, dat we fans die van plan zijn om zaterdag een kaartje aan de deur te kopen waarschuwen om eventuele teleurstelling te voorkomen. Als de verkoop op dit tempo doorzet, en daar houden we rekening mee gezien kaarten voor festivals vaak op het laatste moment worden gekocht, hebben we geen kaartverkoop meer aan de deur. Voor vrijdag 31 juli en zondag 2 augustus verwachten we nog wel kaarten aan de deur te kunnen verkopen en is iedereen natuurlijk meer dan welkom.

Een fantasy figuur op het Castlefest

Een fantasy figuur op het Castlefest

 

 

Over Castlefest

De ongedwongen sfeer, vele acts, bijzondere activiteiten en oogverblindende creaties van alle bezoekers maken van Castlefest een festival dat ieder jaar aan populariteit blijft winnen. Zowel de doorgewinterde fantasyliefhebber als nieuwsgierig geïnteresseerden kunnen hun hart ophalen bij Castlefest. Castlefest wordt van 31 juli tot en met 2 augustus gehouden op Kasteel Keukenhof te Lisse. Voor het openingsconcert dient er een apart toegangsbewijs te worden gekocht.

Comments are closed.