Goedkoopstestedentrip.nl zoekt iDBUS testrijders

Wie graag naar Londen, Parijs of Brussel wil, kan zich nu opgeven als testrijder bij Goedkoopstestedentrip.nl. Het innovatieve citytrip platform zoekt 25 personen die gratis het nieuwste reisproduct van de Franse Spoorwegen willen uitproberen: de iDBUS.

Londen

Gratis naar Londen!

Citytrip vergelijker Goedkoopstestedentrip.nl lanceert vandaag in samenwerking met iDBUS de actie ‘testrijders gezocht’, waarbij bezoekers van Goedkoopstestedentrip.nl kans maken op een gratis testrit met deze internationale langeafstandsbusdienst naar Londen, Parijs of Brussel.

 

ZIE OOK: Krakau opnieuw beste stedentrip van Europa

 

Goedkoopstestedentrip.nl helpt haar bezoekers de beste stedentrip aanbiedingen van bekende reisorganisaties te vinden en geeft tips om zelf de goedkoopste stedentrip samen te stellen. Een van die tips is reizen met iDBUS, een luxe busdienst waarmee je vanuit Nederland al vanaf minder dan een tientje per enkele reis, naar diverse populaire stedentrip bestemmingen rijdt. “Wij zijn enorm enthousiast dat wij onze bezoekers de kans kunnen geven om dit relatief nieuwe reisproduct te ontdekken”, meldt Laura Boldingh van Goedkoopstestedentrip.nl. “Het busbedrijf is op verschillende Europese auto-, trein- en luchtvaartroutes namelijk echt een ideaal alternatief voor budgetreizigers die met een kleine portemonnee een leuke stedentrip willen organiseren”.

 

 

De actie: aanmelden als iDBUS testrijder

Volgens Goedkoopstestedentrip.nl is een reis per iDBUS met extra veel beenruimte, verstelbare stoelen, stopcontacten en Wi-Fi, van een type comfort dat je zelf moet ervaren. Daarom verloot de site 25 testrit vouchers voor de internationale touringcar onder gebruikers van haar Citytrip Alert service.

Hoe kun je meedoen?

Het enige dat je hoeft te doen om kans te maken op een testrit voucher, is je aanmelden voor de Citytrip Alert van Goedkoopstestedentrip.nl: een gratis service die voor jou de stedentrip tarieven van bekende reisorganisaties volgt op basis van een opgegeven stad en reisbudget, en je mailt als er een aanbieding is die aan jouw reiswensen voldoet. Uit alle Alert gebruikers worden 25 testrijders gekozen die gratis naar Londen, Parijs of Brussel mogen. Er wordt deze winnaars verder alleen gevraagd om na de reis kort verslag te doen en hun iDBUS ervaring met Goedkoopstestedentrip.nl te delen.

Comments are closed.